Çözüldü G HUB 10 saniyede bir çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alperden252

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 5700 MSİ 5060 8Gb MSI 1TB SPATIUM M460 Kioxia Exceria G3 1TB G.Skill 32GB Ripjaws V 3600mhz MSI B550M PRO-VDH WiFi 600W PSU
G HUB'ı bilgisayarıma daha ilk kez kuruyorum fakat her başlatmamda ya bir yere tıklamamla ya da kendi kendine kapanıyor. Yaklaşık 3 defa yeniden yükledim fakat tık yok. Önceki bilgisayarımda hiçbir sorun yaşamamıştım. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Programı bilgisayarınızdan tamamen kaldırdıktan sonra "çalıştır" aracılığıyla sırasıyla %appdata% ve %localappdata% komutlarını girerek açılan klasörlerdeki lghub dosyalarını tamamen silin.

Bilgisayarı yeniden başlatıp güncel kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırırsanız çökme sorunu yaratan bozuk yapılandırma dosyaları temizleneceği için sorun düzelecektir.

Hocam sağ ol cevap için fakat sorunu çözdüm. Arka planda SignalRGB açık olduğu için yapıyormuş bayağı bir garibime gitti ama herhangi bir sorun kalmadı teşekkürler.
Programı bilgisayarınızdan tamamen kaldırdıktan sonra "Çalıştır" aracılığıyla sırasıyla %appdata% ve %localappdata% komutlarını girerek açılan klasörlerdeki LGHUB dosyalarını tamamen silin.

Bilgisayarı yeniden başlatıp güncel kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırırsanız çökme sorunu yaratan bozuk yapılandırma dosyaları temizleneceği için sorun düzelecektir.

Programı bilgisayarınızdan tamamen kaldırdıktan sonra "çalıştır" aracılığıyla sırasıyla %appdata% ve %localappdata% komutlarını girerek açılan klasörlerdeki lghub dosyalarını tamamen silin.

Hocam sağ ol cevap için fakat sorunu çözdüm. Arka planda SignalRGB açık olduğu için yapıyormuş bayağı bir garibime gitti ama herhangi bir sorun kalmadı teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı