Sam Bridges
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Sorumun biraz aciliyeti var. Babamın e-faturalarını kesiyordum ve donanım arızalarından ve sorunlarından etkilenmesin diye çok önemli ana Excel dosyasını Google Drive'a taşıdım. 1-2 hafta sorunsuzca takılıyordum, müşterinin vkn adresi firma ismi gibi dataları ben Excel üzerinden düzenledikçe Cloud'a otomatik kaydediliyordu.
Ancak şimdi bir sorunla karşı karşıyayım. Bu klasör gözükmüyor, gitmiş ve soru işaretliydi. Ben de düzelir diye G Drive masaüstü uygulamasını silip setup dosyasından yeniden yüklemeye çalıştım. Ama bunu yaparken bile hata veriyor. Uyarı fotosu da son resimde.
Google Sheets üzerinden verilere erişebiliyorum, yani hala Drive'da. Ancak bilgisayar üzerinden, klasörü aracılığıya erişemiyorum. Klasörü nedense gitmiş görünüyor.
Yardımcı olacaklar ve olanlar için şimdiden çok müteşekkirim.
Konu çözüldü.
Ancak şimdi bir sorunla karşı karşıyayım. Bu klasör gözükmüyor, gitmiş ve soru işaretliydi. Ben de düzelir diye G Drive masaüstü uygulamasını silip setup dosyasından yeniden yüklemeye çalıştım. Ama bunu yaparken bile hata veriyor. Uyarı fotosu da son resimde.
Google Sheets üzerinden verilere erişebiliyorum, yani hala Drive'da. Ancak bilgisayar üzerinden, klasörü aracılığıya erişemiyorum. Klasörü nedense gitmiş görünüyor.
Yardımcı olacaklar ve olanlar için şimdiden çok müteşekkirim.
Konu çözüldü.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: