Çözüldü G: Klasörü soru işaretli ve gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sam Bridges

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba. Sorumun biraz aciliyeti var. Babamın e-faturalarını kesiyordum ve donanım arızalarından ve sorunlarından etkilenmesin diye çok önemli ana Excel dosyasını Google Drive'a taşıdım. 1-2 hafta sorunsuzca takılıyordum, müşterinin vkn adresi firma ismi gibi dataları ben Excel üzerinden düzenledikçe Cloud'a otomatik kaydediliyordu.

Ancak şimdi bir sorunla karşı karşıyayım. Bu klasör gözükmüyor, gitmiş ve soru işaretliydi. Ben de düzelir diye G Drive masaüstü uygulamasını silip setup dosyasından yeniden yüklemeye çalıştım. Ama bunu yaparken bile hata veriyor. Uyarı fotosu da son resimde.

Google Sheets üzerinden verilere erişebiliyorum, yani hala Drive'da. Ancak bilgisayar üzerinden, klasörü aracılığıya erişemiyorum. Klasörü nedense gitmiş görünüyor.

Yardımcı olacaklar ve olanlar için şimdiden çok müteşekkirim.

Konu çözüldü.

Dosya Ekleri

• Bu bilgisayar 4.05.2022 15_19_50.png
    Bu bilgisayar 4.05.2022 15_19_50.png
    9 KB · Görüntüleme: 42
  • Bu bilgisayar 4.05.2022 15_19_55.png
    Bu bilgisayar 4.05.2022 15_19_55.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Google Drive 4.05.2022 15_27_02.png
    Google Drive 4.05.2022 15_27_02.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ÇÖZÜM

Bu hatayı alırsanız sakın Drive'ın ayarlarıyla oynamayın. Drive'ı benim gibi sadece "Program ekle veya kaldır" aracıyla silerseniz son fotoğraftaki hatayı alırsınız. Drive Uninstaller aracılığıyla tamamen silip yeniden yükleyin. Sorununuz çözülecek. Düzeniniz, sorunu yaşamadan önceki haline geri dönecek.

"Drive Uninstaller"a "Bu Bilgisayar" klasöründen sol üstteki arama çubuğu yardımı ile erişebilirsiniz.

@armas konu silinmez ise çözümünü yazmak aklımın zaten bir köşesindeydi, bu tarz hareketlerle Sosyal'i zenginleştirebiliriz. Çok teşekkür ederim.
ÇÖZÜM

Bu hatayı alırsanız sakın Drive'ın ayarlarıyla oynamayın. Drive'ı benim gibi sadece "Program ekle veya kaldır" aracıyla silerseniz son fotoğraftaki hatayı alırsınız. Drive Uninstaller aracılığıyla tamamen silip yeniden yükleyin. Sorununuz çözülecek. Düzeniniz, sorunu yaşamadan önceki haline geri dönecek.

"Drive Uninstaller"a "Bu Bilgisayar" klasöründen sol üstteki arama çubuğu yardımı ile erişebilirsiniz.

@armas konu silinmez ise çözümünü yazmak aklımın zaten bir köşesindeydi, bu tarz hareketlerle Sosyal'i zenginleştirebiliriz. Çok teşekkür ederim.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı