erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar Türk Telekom FTTH/Gpon altyapıya sahibim. TürkNet de bana Gpon desteğiyle internet sağlar mı?
Arkadaşlar Türk Telekom FTTH/Gpon altyapıya sahibim. TürkNet de bana Gpon desteğiyle internet sağlar mı?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 27 Ekim 2020 #2 Nasıl anlaşılıyor oldugu. Artı 0 Eksi
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 ReznooW dedi: Nasıl anlaşılıyor oldugu. Genişletmek için tıkla... Şu an evimdeki internet kutusunda G-pon sürücüsü takılı. G-pon sürücüsünden de Modeme bağlanıyor. Sizin sorunuzu pek anlayamadım hocam. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Nasıl anlaşılıyor oldugu. Genişletmek için tıkla... Şu an evimdeki internet kutusunda G-pon sürücüsü takılı. G-pon sürücüsünden de Modeme bağlanıyor. Sizin sorunuzu pek anlayamadım hocam.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #4 TT fiber üzerinden artık Turknet alınabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #5 oduncu_yılmaz dedi: TT fiber üzerinden artık Turknet alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani sorun olmayacak değil mi hocam G-pon ile devam edebileceğim? Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz dedi: TT fiber üzerinden artık Turknet alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani sorun olmayacak değil mi hocam G-pon ile devam edebileceğim?
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #6 erengore dedi: Yani sorun olmayacak değil mi hocam G-pon ile devam edebileceğim? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Yani sorun olmayacak değil mi hocam G-pon ile devam edebileceğim? Genişletmek için tıkla... Evet.
Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #7 100Mbps fiber verir maksimum, TürkNet'in kendi cihazları olması gerek +100 hız verebilmesi için. Network Altyapısı — TurkNet Gelişmiş network altyapımız ile hem kurumsal internet hizmetimizde hem de ses hizmetimizde dünya standartlarında bir deneyim sunuyoruz. kurumsal.turk.net Artı 0 Eksi
100Mbps fiber verir maksimum, TürkNet'in kendi cihazları olması gerek +100 hız verebilmesi için. Network Altyapısı — TurkNet Gelişmiş network altyapımız ile hem kurumsal internet hizmetimizde hem de ses hizmetimizde dünya standartlarında bir deneyim sunuyoruz. kurumsal.turk.net
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #8 oduncu_yılmaz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam rahatladım. Peki kendi G-pon sürücülerini mi getirirler yoksa TT G-ponu ile devam mı eder Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam rahatladım. Peki kendi G-pon sürücülerini mi getirirler yoksa TT G-ponu ile devam mı eder
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #9 erengore dedi: Sağolun hocam rahatladım. Peki kendi G-pon sürücülerini mi getirirler yoksa TT G-ponu ile devam mı eder Genişletmek için tıkla... TT cihazları ile hizmet alırsınız nasıl olsa altyapı TT. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Sağolun hocam rahatladım. Peki kendi G-pon sürücülerini mi getirirler yoksa TT G-ponu ile devam mı eder Genişletmek için tıkla... TT cihazları ile hizmet alırsınız nasıl olsa altyapı TT.
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #10 oduncu_yılmaz dedi: TT cihazları ile hizmet alırsınız nasıl olsa altyapı TT. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim. Denizeri24 dedi: 100Mbps fiber verir maksimum, TürkNet'in kendi cihazları olması gerek +100 hız verebilmesi için. Network Altyapısı — TurkNet Gelişmiş network altyapımız ile hem kurumsal internet hizmetimizde hem de ses hizmetimizde dünya standartlarında bir deneyim sunuyoruz. kurumsal.turk.net Genişletmek için tıkla... İnceliyorum hocam attığınız bağlantıyı. Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz dedi: TT cihazları ile hizmet alırsınız nasıl olsa altyapı TT. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim. Denizeri24 dedi: 100Mbps fiber verir maksimum, TürkNet'in kendi cihazları olması gerek +100 hız verebilmesi için. Network Altyapısı — TurkNet Gelişmiş network altyapımız ile hem kurumsal internet hizmetimizde hem de ses hizmetimizde dünya standartlarında bir deneyim sunuyoruz. kurumsal.turk.net Genişletmek için tıkla... İnceliyorum hocam attığınız bağlantıyı.