G PRO X Superlight 2 vs ROG chakram X Origin

Evet balon ama Chakram'dan daha iyi. 1000 liralık fareler ile aynı malzeme kalitesine sahip GPX serisi.
Ayrıca IPS ve G değerleri demişsiniz. Sensör yani.

Marka olsun diyorsanız gpx 2 alabilirsiniz fakat ben malzeme kalitesini sevemedim. Aktif olarak gpx 2 DeX kullanıyorum teknik veri olarak çok memnunum zaten bir mouse sadece yazılım güncellemesiyle anca bu kadar güçlenebilirdi neredeyse etinden suyundan faydanılıyor şu an. 8 gündür hiç şarja takmadım hala şarjı %58 fakat tekrar söylemem gerekirse malzeme kalitesi olarak nötrüm. Alınabilir mi? Alınabilir fakat o paralara daha premium hissiyat veren mouseler var.

Chakram kablosuz şekilde 1000Hz. İkisi de alınmaz şahsen. İlla ASUS istiyorsan Keris 2 ace falan bak.

Chakramı biraz da görüntüsü sebebiyle almak istiyordum o yüzden Keris'de de RGB olmadığı için almak istememiştim ama bazı şeylerde görüntüyü göz ardı etmek gerekiyor. Sırf ekosistem olsun diye Apex Pro klavye ve Rival 650 mouse almıştım. Rival 650 gerçekten çok kötü bir fareymiş. Sanırım tercihimi gpx2 olarak yapacağım. Claw tutuşa sahibim. ASUS'u bir tarafa bırakırsak ve daha iyi tavsiyeleriniz olursa paylaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…