G PRO X superlight kurulumu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa Wireless mouse kullanıyorum o yüzden nasıl kuracağımı çözemedim.

FA1B918F-3EC8-4D98-99DE-ADB023BC688A.jpeg

Ucundaki USB'yi bilgisayara takıp mı kullanacağım direkt yoksa aşağıdaki fotoğraftaki gibi şarj kablosunu alete takıp USB'yi de alette mı kullanacağım?

B26B5284-24D4-43AB-A776-80FEB75A05BB.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İlk defa Wireless mouse kullanıyorum o yüzden nasıl kuracağımı çözemedim.

Eki Görüntüle 1449873

Ucundaki USB'yi bilgisayara takıp mı kullanacağım direkt yoksa aşağıdaki fotoğraftaki gibi şarj kablosunu alete takıp USB'yi de alette mı kullanacağım?

Eki Görüntüle 1449874
İstersen o ucundakini çıkarıp öyle bilgisayara tak. Ya da kablo yöntemiyle masana yakın bir yere koy kopma yaşamamak için.

Tavsiyem ise o kabloyla bağlaman.

Yani şarj kablosunu bilgisayara ve dongle'a takacağım, küçük usb'de dongle'da kalacak doğru mu anladım?
Evet doğru. Kabloyu bilgisayara bağla diğer ucunu attığın fotoğraftaki boş girişe tak. Sonra masana veya mouse'una yakın bir yere koy ve kullan.

Hocam aldınmı acaba aldıysan yardımcı olabilirmisin bende yeni aldım ama neyin nasıl olduğunu falan anlayamadım özellikle dongle konusunda hiçbi fikrim yok araştırdım anlamadım yardımcı olabilirmisin
Dostum kabloyu bilgisayarına tak kablonun ucuna da dongle'ı tak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı