G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3200MHz CL16 RAM ve Ryzen 5 3600

majestic777

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Selam arkadaşlar hazır sistem üzerinden özelleştirme yaparak sistem topluyorum. Bana sunulan seçenekler arasında Ripjaws V 3200MHz CL16 RAM'ler ve trident z serisi var. Maliyeti azaltmak istediğim için Ripjaws V almak istiyorum iki model de aynı MHz ve CL'yi sağlıyor. Trident z'nin tek farkı RGB'li olması sanırım ki zaten daha önce hangisini almalıyım diye de sormuştum. Alacağım anakart ASUS TUF B450M PLUS GAMING modeli G.Skill sitesine girdigimde bu anakart ile Ripjaws V uyumlu gözüküyor ama işlemci uyumluluğu diye de bir konu varmıs onun içinde AMD sitesinden baktım ürün kodu ile arattığımda Ripjaws V serisinin listede gözükmediğini gördüm trident z serisi gözüküyor sadece, daha önce burada arkadaşlar uyumludur çalışır demişlerdi ama ben emin olamadım paramın da boşa gitmesini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Anakart: ASUS TUF B450M-PLUS GAMING mATX.
RAM: G.Skill Ripjaws V 3200MHz CL16 DDR4 siyah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel zaten ama Pro4 daha performanslı diye biliyorum fiyatları da aynı.
Öyle bi imkanım yok ne yazık ki işte kafama takılan nokta şu ram muhabbeti oldu yani anakart destekliyor ama AMD sitesinde bişey cıkmıyor bu ram cok yaygın da değil herhalde pek bişey de bulamadım durduk yere TridentZ ye 350 TL fazla veresim de yok

Öyle bir imkanım yok ne yazık ki işte kafama takılan nokta şu RAM muhabbeti oldu yani anakart destekliyor ama AMD sitesinde bir şey cıkmıyor bu RAM cok yaygın da değil herhalde pek bir şey de bulamadım durduk yere tridentz ye 350 TL fazla veresim de yok.

Sorun olmaz Ripjaws uyumlu şekilde çalışır.
Zaten seçeneklerde varsa uyumludur uyumsuz RAM koymazlar seçeneğe.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı