G.Skill RAM frekansları yükseltilemiyor

3200 de olmadı :/
Şimdi şöyle bir şey var. XMP aslında OC'dir. Hazır OC profilleridir XMP. Üretici kalitesiz DRAM yongası koyduğunda vaat ettiği hızlara ulaşamıyor. Oradaki yazan MHz değeri pazarlama taktiği aslında ama buralara girmeyelim hiç.
E 3600 den 3200 e kadar çektim hiçbiri olmadı 3000 de denedim o bile olmadı :D başka bir sıkıntı mı var acaba vaad edilenin yarı gücünde çalışıyor?

O zaman biraz zaman ayırıp OC yapın belleğe. Şu rehber faydalı olabilir. Takıldığınız yerleri buradan sorun, yardımcı olayım.

O zaman biraz zaman ayırıp OC yapın belleğe. Şu rehber faydalı olabilir. Takıldığınız yerleri buradan sorun, yardımcı olayım.
Çok sağolun :)

İtopyaya gittim sorunun anakarttan olduğunu daha güncellemeleri tam almadığını söylediler. ASUS'un sitesinde 3 tane güncelleme vardı anakarta. İleride güncelleme geldikçe RAM frekanslarını artırabileceğimi söylediler. Bir diğer çalışan ise saçma bir şekilde eğer marka G.Skill ise zaten kötü biz önermiyoruz Corsair RAM'leri alsaydın, default frekansında çalışıyorsa sıkıntı yok 3600'e çıkmaz zaten bunlar gibi saçma sapan bir laf söyledi ( madem tavsiye etmiyorsunuz neden mağazanızda satışını yapıyorsunuz diye sorasım gelmedi değil ama konu çok uzar diye hiç girmedim o işlere, sağ olsun yandaki arkadaş durumu izah etti analttı. OC ile artırabilirsin ama garanti dışı kalır dedi bakalım şimdilik çok az bir frekans artışı yaptı oradaki arkadaş)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı