K ksmne12 Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 114 5 Ekim 2020 #1 Merhabalar. 3200 MHz RAM'lere sahibim. Stok halinde 2133 MHz deydi ve bende bunu yükselttim. Aşırı RAM kullanan oyunlar oynamıyorum. Bu problem yaratır mı tekrar düşürmeli miyim? Cevaplarınızı bekliyorum. RAM'in özelliklerini eke bırakıyorum; GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Yeşil Kamuflaj DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Yeşil Kamuflaj DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Merhabalar. 3200 MHz RAM'lere sahibim. Stok halinde 2133 MHz deydi ve bende bunu yükselttim. Aşırı RAM kullanan oyunlar oynamıyorum. Bu problem yaratır mı tekrar düşürmeli miyim? Cevaplarınızı bekliyorum. RAM'in özelliklerini eke bırakıyorum; GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Yeşil Kamuflaj DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Yeşil Kamuflaj DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Çözüm Berrkay 5 Ekim 2020 Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller. Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir.
Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller. Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #2 Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller. Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir. Artı 3 Eksi Çözüm
Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller. Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir.
KS KS K ksmne12 Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 114 5 Ekim 2020 #3 Berrkay dedi: Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller. Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Bahsettiğiniz yükseltme XMP veya D.O.C.P ise sorun olmaz, onlar anakart üreticilerinin sizin elle yapmamanız için oluşturdukları özel profiller. Bazen uyuşmazlıklar olabiliyor, o gibi durumlarda tekrar düşürmeniz hataya bağlı olarak istenebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.