- Makaleler
- 13
Yaptım hocam bekliyorum.O zaman şimdi TestMem5'te sıra. Aşağı attığım adımları uygula.
@BerkayZ87 bunuda bitirdik hocam.
Son düzenleme:
Yaptım hocam bekliyorum.O zaman şimdi TestMem5'te sıra. Aşağı attığım adımları uygula.
Şimdi 1-2 oyun oyna bakalım bu değerlerle. Arkada HWiNFO açık kalsın. Oyun bitince HWiNFO sekmesine bakarsın. Oyun işin bitince MemTest86'ya geçersin.
Warzone oynadım geldim hocam sorun yok HWiNFO ya baktım. MemTest86 dediğiniz 10 saat süren test değildir umarım.Şimdi 1-2 oyun oyna bakalım bu değerlerle. Arkada HWiNFO açık kalsın. Oyun bitince HWiNFO sekmesine bakarsın. Oyun işin bitince MemTest86'ya geçersin.
Hocam unuttunuz beni.Şimdi 1-2 oyun oyna bakalım bu değerlerle. Arkada HWiNFO açık kalsın. Oyun bitince HWiNFO sekmesine bakarsın. Oyun işin bitince MemTest86'ya geçersin.
10 saat değil de uzun sürüyor evetWarzone oynadım geldim hocam sorun yok HWiNFO ya baktım. MemTest86 dediğiniz 10 saat süren test değildir umarım.![]()
Gönderdiğimi sandım ama gitmemiş mesaj.Hocam unuttunuz beni.![]()
İlla gerek var mı ki ona?10 saat değil de uzun sürüyor evetOnu diyorum.
Gönderdiğimi sandım ama gitmemiş mesaj.
Evet.İlla gerek var mı ki ona?
Uyurken yaparım hocam o zaman onu USB ye yazılmış hazır MemTest'im var yarın haber ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.