U Uzuner Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 19 4 Ekim 2023 #1 Selam, ASUS Tuf Gaming VG27AQ1A 27 Inç 170Hz 1Ms QHD IPS G-Sync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR bu monitörü almak istiyorum, teknik özelliklerinde "G-Sync" yazmak yerine. "G-Sync uyumlu" yazıyor. Bir farkı var mı? Ve önerebileceğiniz başka 2K monitörler var mı? Ekran kartı 4070.
Selam, ASUS Tuf Gaming VG27AQ1A 27 Inç 170Hz 1Ms QHD IPS G-Sync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR bu monitörü almak istiyorum, teknik özelliklerinde "G-Sync" yazmak yerine. "G-Sync uyumlu" yazıyor. Bir farkı var mı? Ve önerebileceğiniz başka 2K monitörler var mı? Ekran kartı 4070.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 Gerçek G-Sync monitörlerin içinde G-Sync için entegre modülü var. Senkronizasyonu donanımsal olarak bu entegre modül sağlıyor. G-Sync uyumlu monitörlerde bu donanım yok yazılımsal olarak yapılıyor. G-Sync Modülü
Gerçek G-Sync monitörlerin içinde G-Sync için entegre modülü var. Senkronizasyonu donanımsal olarak bu entegre modül sağlıyor. G-Sync uyumlu monitörlerde bu donanım yok yazılımsal olarak yapılıyor. G-Sync Modülü
Palm1ye Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 143 4 Ekim 2023 #3 Çoğu FreeSync destekli monitör bile G-Sync'i sorunsuz çalıştırabiliyor. Herhangi bir farkı olduğunu sanmıyorum
Çoğu FreeSync destekli monitör bile G-Sync'i sorunsuz çalıştırabiliyor. Herhangi bir farkı olduğunu sanmıyorum