İnceleme G-Wolves Skoll Mini SK-S

Evet g skoll Mini'nin Switch'leri iyi sayılır. Click latency kaçmış öğrendiniz mı?

Maalesef ama g wolvesin diğer ürünlerine baktığımda Wireless ürenlerde bile 0.8 ms ürünleri var en fazla 3 msdir ki zannetmiyorum bile g wolwes hts Wireless'lar iki moda sahip A ve B b mod pil için düşük mod onda dahi 3.3 Click latency var ve pmw 3360 sensöre sahip Kailh 8.0 ile beraver yani anlayacağınız Razer seviyesinde bir Click latency var zaten kailhh 8.0'a sahip az önce CS:GO oynadım eski mouseme göre farkı hissedebiliyorum. Hk mira s vardı eski olarak ve 16 ms farkı hissedebildiğime göre ciddi bir fark var dediğim gibi Max 3 ms.

Kargom az önce geldi. Daha önce kablolu olarak Rival 600 kullandığım için bunun paracord kablosu mükemmel geliyor. Kablosuz düşünüyordum normalde hatta DeathAdder V3 Pro da denedim. İnanın kablonun olduğunu hissetmiyorsunuz bile bunda. Kutu içeriğine zaten diyecek söz yok. Teşekkürler tekrardan öneriniz ve incelemeniz için.

Rica ederim hayırlı olsun.

Almayı düşünenler için geçmiş olsun. Geçen gün Hepsiburada üzerinden şimdi de kendi sitelerinde beyaz rengin stokları bitti. Siyah olan ise kendi sitelerinde 800TL ile satışta. Kaçırılmaması gereken bir ürün.

Şahsi fikrimce XM1r iyi bir ürün arada 200 TL fark varken gskoll daha iyi çünkü sensör Switch vs aynı 3370 var ama sadece DPI fark ediyor ama fark 100 liralara düşerse XM1r alırım 100 lira daha koyup. 700 lira için bedavaydı.

Arkadaşlar ürünü connect game üzerinden mi aldınız ? Siparişi verdim ancak gördüğüm şikayetler üzerine endişelenedim açıkcası.

Arkadaşlar ürünü connect Game üzerinden mi aldınız? Siparişi verdim ancak gördüğüm şikayetler üzerine endişelenedim açıkçası.

Hepsiburada üzerinden aldım ben. Çok da fark etmez çünkü tek satıcı o zaten. Kargoda herhangi bir sorun yaşamadım ben fakat koşulsuz şartsız iade ederken sıkıntı çıkarıyorlar sanırım çoğu firma gibi. Bunu bilerek aldım ben çünkü ürün çok güzel ve uygun fiyattaydı.

Anladım teşekkürler cevabın için hangi kargo firmasıyla geldi hatırlıyor musununuz peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…