G1.Sniper 5 Anakart nasıldır ?

Ekran kartı ayrı bir dert. Onu sormayın bile. Çok zoruma gidiyor 3 bin TL'lik pc den bu kart çıkıyor inanılmaz bir şey. Önceden bu formu sizleri öğrenseydim zaten böyle bir hata olmayacaktı. Ama yapacak bir şey yok. En azından ekran kartı bir tek dandik ona şükrediyorum zaten tek tesellim o :)

Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Ekran kartını askerden geldikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Malum askerlik para lazım olacak ve onu yaparkende sizin sölediklerinizle ve tavsiyelerinizle yola çıkacam tesekkür ederim.

Şu an ki sistemin imza da bulunan ise eğer o anakarttan kesinlikle uzak dur!

Ekran kartı işlemcin o durumdayken o anakarta o parayı vermek yazık günah. Sistemini gözle görebileceğin bir performans elde etmeyecek. O parayı ekran kartına işlemcine yatırman ve daha hesaplı bir anakarta yönelmeni tavsiye ederim.

Anakartınızı değiştirdiğinizde hiçbir fark olmayacaktır. İsterseniz 3000 TL'lik bir anakart alın ve takın o sisteme, taş çatlasa 1 fps oynar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı