G102 D&R'da 60TL

Mousepad ile mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi ? Ben şahsen mousepad alana kadar fareyi kullanmıyorum.

Mousepad ile mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi ? Ben şahsen mousepad alana kadar fareyi kullanmıyorum.
Mousepad tavsiyelerine baktım. 70₺ civarında mousepad önermişler. Ben mouse 60₺ aldım Hiç veremem o fiyatı

1₺ almıştım zamanında onu kullanıyorum

Hayırlı olsun çok uygun almışsınız. Nasıl denk geldi ya şans mı? Ayrıca ölücülük olayı ne çok iyiymiş

@ali1370
Bu konu değildi sanırım. Başka bir konuda görmüştüm. 3-4 gün boyunca 60₺ fiyatında oldu. Biz sipariş verdiğimizde biraz karıştı ortalık. Ön sipariş falan yazmışlar. Baya bekledik. Ben 15 Temmuz'da sipariş verdim dün geldi. Onlarda İstanbul'dan yolladıkları için 1 günde geldi

mousepad gerçekten alacak mısınız bu mouse a? mouse her yüzeyde akıyor. tahta, metal, cam, battaniye, yün gibi çoğu yüzeyde test ettim. gayet efsane çalışıyor. altındaki kayganlaştırıcı 4 küçük kauçuk çok iyi. 1 kuruş harcamaya değeceğini düşünmüyorum. o 4 küçük parça aşınırsa anca alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…