G102 fare kablosu koptu

Zlax0

Hectopat
Daha fazla  
Geçen sene bir G102 almıştım yaklaşık 3-4 ay kullandıktan sonra farenin kablosu hasar gördü nedenini bilmiyorum. Sonrasında da fare çalışmamaya başladı rank maçlarında git-gel yaptığı için ufak sinirle de farenin kablosunu kopardım. Onun yerine SteelSeries Rival 3 aldım fakat o fareyi de çöpe atmak istemiyorum. Hala daha kullanılabilir durumda skatez ve kablo değişimi gerekli sadece ve ben de nereden bunları temin edeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben başka bir farenin içini açmıştım, kablo iç tarafda mikro çipe lehimli değilse ( yüksek ihtimal değildir) değiştirirsin.

Kablo koparmak ufak bir sinir ise sizin büyük sinir nasıl olur merak ettim Bir teknik servisten yardım alın oraya yeni bir kablo takarlar.

Servise gönderin ücretsiz değişebilirler şansınızı deneyin bedava

Servise gönderin ücretsiz değişebilirler şansınızı deneyin bedava
kullanıcı hatası olduğu için pek değiştireceklerini düşünmüyorum üstelik alalı uzun zaman da olmuştu yine de ben iletişime geçmeyi deneyeyim

Ben başka bir farenin içini açmıştım, kablo iç tarafda mikro çipe lehimli değilse ( yüksek ihtimal değildir) değiştirirsin.
Evet dediğin gibi lehimli değil o yüzden yeni kablo almam lazım fakat kabloyu bulamıyorum

Kablo koparmak ufak bir sinir ise sizin büyük sinir nasıl olur merak ettim Bir teknik servisten yardım alın oraya yeni bir kablo takarlar.
Ç-çok sorgulamasak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…