G105 Multimedia Tuşları Yanlış Çalışma Sorunu

Charusihoa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, bende G105 klavye var ama bilen bilir üstünde F8'de falan ses kısma ses açma tuşları bulunuyor. Bende bu tuşlar tam tersi şekilde çalışıyor, şöyle anlatayım, F6 diyelim ki ses kısmaya yarıyor yani tuşun üzerinde o var ama başka bir şarkıya geçiyor, diyelim F8'de de ses açma var o da ses kısıyor falan. Tuşların yerleri değişmiş yani. Ama ben bir şeye karışmadım, zaten o tuşlar ayarlanmıyor, sorun nedir? En son yüklü yazılımı mevcut. Bir de böyle bir hata veriyor desteklenmiyor şeklinde, bundan kaynaklandığından düşünüyorum.

Arkadaşlar yardım edin.

Yazılımı silip tekrar kurmayı dene. Olmadı arkadaki USB'nin yerini değiştir veya çıkar - tak. Muhtemelen önceden yaptığın bir şeyle tuş değişmiştir. O Logitech Software'den ayarlanabiliyor. Bende de Logitech G103 var ama bir sorun çıkmadı. Burada yazdıklarım işe yaramazsa Facebook Sayfasından 'Logitech Turkey' e mesaj atmanı öneririm.

Teşekkür ederim. Dediklerinin hepsini yaptım fakat sonuç değişmedi. Sanırım mesaj atıcam başka çözümünü bilen yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…