7 76odr Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 117 3 Ekim 2021 #1 Logitech G203 Lightsync 220 IPS 30G ozelliklere sahip bir mouse sanirim. Razer Viper Mini ise 300 IPS 35G ozelliklere sahip. Ikisi arasinda hissedilebilir bir fark var midir? Yoksa 220 IPS 30G ile FPS oyunlarinda ani donusler yapilabilir mi?
Logitech G203 Lightsync 220 IPS 30G ozelliklere sahip bir mouse sanirim. Razer Viper Mini ise 300 IPS 35G ozelliklere sahip. Ikisi arasinda hissedilebilir bir fark var midir? Yoksa 220 IPS 30G ile FPS oyunlarinda ani donusler yapilabilir mi?
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #2 Viper Mini çok daha iyi bir mouse haşır neşir olduğunuz bir oyun var ise hissederseniz. 76odr dedi: Yoksa 220 IPS 30G ile FPS oyunlarinda ani donusler yapilabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı olmaz fakat Viper Mini daha iyidir.
Viper Mini çok daha iyi bir mouse haşır neşir olduğunuz bir oyun var ise hissederseniz. 76odr dedi: Yoksa 220 IPS 30G ile FPS oyunlarinda ani donusler yapilabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı olmaz fakat Viper Mini daha iyidir.
7 76odr Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 117 3 Ekim 2021 #3 SynSheen dedi: Viper Mini çok daha iyi bir mouse haşır neşir olduğunuz bir oyun var ise hissederseniz. Evet sıkıntı olmaz fakat Viper Mini daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladim o zaman Viper mini alirim buyuk ihtimal tesekkurler cevabiniz icin.
SynSheen dedi: Viper Mini çok daha iyi bir mouse haşır neşir olduğunuz bir oyun var ise hissederseniz. Evet sıkıntı olmaz fakat Viper Mini daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladim o zaman Viper mini alirim buyuk ihtimal tesekkurler cevabiniz icin.
S surprise131 Hectopat Kek günü Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 136 24 Nisan 2022 #4 76odr dedi: Anladim o zaman Viper mini alirim buyuk ihtimal tesekkurler cevabiniz icin. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Razer viper mini aldınız mı ve memnun musunuz?
76odr dedi: Anladim o zaman Viper mini alirim buyuk ihtimal tesekkurler cevabiniz icin. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Razer viper mini aldınız mı ve memnun musunuz?