Mamistv1
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu
- Meslek
- Yazılım
Herkese iyi akşamlar. 1 yıl önce 1.500 Türk lirasına Logitech G213 aldım. Normalde en ucuz ürünleri bile almadan önce bin bir platformda araştırır, en az 3 forumda konu açar öyle alırken bu klavyeyi ani bir kararla hiç araştırmadan aldım. Klavye membrandı ama aldığım mağazada en ucuz mekaniklerin 3K bandında olduğunu görünce ve klavye piyasası hakkında hiçbir bilgim olmadığı için mekanik klavyeler aşırı pahalı olduğunu düşünüp direk G213 aldım. Ürünü 1 ay kullandıktan sonra araştırmak aklıma geldi ve kat ve kat daha ucuza mekanik klavye alınabileceğimi öğrendim. Ayrıca aldığım klavyenin bir sürü kronik sorunu olduğunu öğrendim ama ben hiçbir sorun yaşamadım.
Kısaca bu kadar para verdiğim klavyenin membran olup sesinin 3 harfli marketlerde 100 Türk lirasına satılan oyuncu klavyelerden farksız olup bölgeli ARGB'ye sahip olması gerçekten bu klavyeyi aldığım için pişmanlık hissi uyandırıyor. İşin garip tarafı sosyal medyadaki insanlar, yayıncılar ve çevremde bu kalvyeyi kullanan aşırı fazla insan var. Örnek vermek gerekirse bir yayıncının oyun oynayışını izliyorum biyografisinde bu klavyeyi kullandığını bahsetmiş, Instagram'da rastgele geziniyorum konusu alakasız bir videonun 1 saniyelik kısmında bile bu kalvyeyi görüyorum. YouTuber'lerin sistem yorumlama videolarına giriyorum herkeste bu klavye var. Neden herkes bu klavyeyi bu kadar seviyor, acaba ben mi yanlış düşünüyorum?
Kısaca bu kadar para verdiğim klavyenin membran olup sesinin 3 harfli marketlerde 100 Türk lirasına satılan oyuncu klavyelerden farksız olup bölgeli ARGB'ye sahip olması gerçekten bu klavyeyi aldığım için pişmanlık hissi uyandırıyor. İşin garip tarafı sosyal medyadaki insanlar, yayıncılar ve çevremde bu kalvyeyi kullanan aşırı fazla insan var. Örnek vermek gerekirse bir yayıncının oyun oynayışını izliyorum biyografisinde bu klavyeyi kullandığını bahsetmiş, Instagram'da rastgele geziniyorum konusu alakasız bir videonun 1 saniyelik kısmında bile bu kalvyeyi görüyorum. YouTuber'lerin sistem yorumlama videolarına giriyorum herkeste bu klavye var. Neden herkes bu klavyeyi bu kadar seviyor, acaba ben mi yanlış düşünüyorum?
Son düzenleyen: Moderatör: