Merhaba
Az sonra evden çıkacağım.
Media markttan logitech g230 almayı düşünüyordum.
Ama arkadaşım onu alacağına logitech h150 ve gamer klavyesini al dedi.(105tl olan mekanik olan değil)
Az sonra evden çıkacağım lütfen yardım..
Hangisine ihtiyacın varsa onu al. Yani kulaklığa fazla önem vermiyorsan arkadaşının dediğini. Şuan bende G230 var bir daha almam gerekse yine alırım. Saatlerce kulağımda duruyor sorun yaşamadım. Logitech markanın birde arkadan takma kulaklığını kullandım biraz kulak acıtıyor ama oda muhteşem. Klavyeye ihtiyacın varsa al. Bende G105 alacağım.
Ses kartın yoksa iki kulaklığıda alma. İnanılmaz kötüler. h110, h150, g230 kullandım. Hiçbiri g430 gibi olmadı.
Şu an Siberia v2 frost blue kullanıyorum. Muhteşem.
Ses kartın yoksa iki kulaklığıda alma. İnanılmaz kötüler. h110, h150, g230 kullandım. Hiçbiri g430 gibi olmadı.
Şu an Siberia v2 frost blue kullanıyorum. Muhteşem.
G230 neresini kötü buldun ? Öbürleri hakkında yorum yapmıyorum ama şuana kadar her aldığım kulaklık en fazla 3 ay dayandı. G230 1 yıl oldu bir çizik bile yok çok şiddete maruz kalsa bile. İnanılmaz kötüler lafını neye dayanarak söylüyorsun ?
Snopy SN-338 + G103 alabilirsin. Şuan ben aynı kullaklığı 2 yıla aşkın bir süredir kullanıyorum ve hiçbir sorun yok. Mikrofonu fiyatına göre güzel. Klavyede G105 kullanıyorum ama G103'den farkı led ışık ve M1 M2 M3 tuş kombinasyonu olması.
G230 neresini kötü buldun ? Öbürleri hakkında yorum yapmıyorum ama şuana kadar her aldığım kulaklık en fazla 3 ay dayandı. G230 1 yıl oldu bir çizik bile yok çok şiddete maruz kalsa bile. İnanılmaz kötüler lafını neye dayanarak söylüyorsun ?
1: Mikrofon kalitesi
2: Kablo uzunluğu
3: Yere düştüğü anda kırılması
4: Ne yapıp ne ettiysem mikrofondaki inceliğin gitmemesi
5: Ses %100 olsa bile (Usta bir fps oyuncusuyum) ses kasamadım
1: Mikrofon kalitesi
2: Kablo uzunluğu
3: Yere düştüğü anda kırılması
4: Ne yapıp ne ettiysem mikrofondaki inceliğin gitmemesi
5: Ses %100 olsa bile (Usta bir fps oyuncusuyum) ses kasamadım
1: Mikrofon kalitesinde hiçbir sorun yok. Eğer doğru düzgün ayar yaparsan verdiğin parayı %100 karşılar.
2: Kablo uzunluğu ayarlanabiliyor becerebilirsen yapabilirsin.
3: Ne dedin ? Düştü anda kırılıyor mu ? Ben bunu duvarlara kaç kere çarptım biliyor musun ? Kaç kere yere fırlatıp bilgisayardan kalktım. Kaç kere yere düştü hayal bile edemezsin ama bak 1 tane kırığı bırak çizik yok.
4: Daha öyle bir sorun yaşamadım.
5: Ses kasamadın mı ? Ben nasıl kasıyorum ? Sesi tam açınca kafam şişiyor.
Saymanı beklerim.
1: Ayrı ses kartı kullanmıyorum ama iyi bir anakarttada kullandım. Sonuç aynı.
2: Ayarladım. Ama pek fark olmadı.
3: Oturduğun yerin altında halı varsa ondandır. (Mikrofon kırıldı demiştim)
4: Üzgünüm ben yaşadım.
5: Siberia v2 frost blue'ya göre oranla kötü. Şimdi diceksin o usb. Normal siberia v2'de kullandım. O da g230'dan çok iyiydi.