G29 alınır mı?

ali_keskinn53

Hectopat
Yer
Rize Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC ile Uğraşmak
G29 almayı düşünüyorum Turkcell'den.
Sizce alayım mı? 5000TL değer mi?

Taksit ile satıyorsa 5000 liradan satması normaldir. Finansman kredisi faizi ile 5000'e denk geliyor olabilir.

Evet öyledir de 5.000 TL'ye de aldığın sadece bir direksiyon ve pedal seti. + shifter da eklersen kendin o fiyat buna fazla işte. Değmez kesinlikle.

kanka forza için alacaktım neden öyle dedin ki

Forza direksiyondan ziyade gamepad için tasarlanmış bir oyun. Direksiyon çok garip tepkiler veriyor. Direksiyon alıp Assetto falan oynayacaksan alabilirsin. Forza için pişman olursun.
anladım çok sağ ol peki gamepad önerin var mı (daha önce 1ay boyunca xbox ın 9.nesil kumandasını kullanmıştım ancak fabrikasyon hatalı olduğu için iade ettim)

Direksiyon en iyi F1 de ve Ets2 de sarar.

@tonystark007 Xbox gamepadlerinden öneririm. Problem olduğu zaman yenisi ile değişim yapıyorlardı en son.
evet değişim yaptılar ama ben 1000 e almıştım ve ben aldıktan sonra 800 e düşünce gittim iade ettim bir de her oyunda çalışmıyordu özel bir şey de almam gerekiyormuş herhalde . o yüzden daha makul bir fiyata satılan bir pad arıyorum kablolu/kablosuz farketmez . bildiğin kaliteli 500TL yi aşmayan varsa yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…