G29 alınır mı?

Önerdiğin 2.el 1500 3000 TL arası direksiyon var mı ?

Bunu al. Veya 2. elini al.

Önerdiğin 2.el 1500 3000 tl arası direksiyon var mı ?
Logitech G27 G29 G920 alabilirsin. Bunun dışında bunlardan daha ucuza olan Logitech DFGT var onda kayış sesi çok pedalları plastik ve H vitesi yok. T150 Pro ve T300 RS'e bakabilirsin pedalları metal olan modellerdir bunlar fakat bunların da vitesleri pahalıdır. Tam olarak şu an ki ikinci el fiyatlarını bilmiyorum sen bakar aralarından karar verirsin.

Güvenilir olup olmadığını bilemem fakat bacağı olmadan masaya sabitleyemezsin. Düzgün kullanamazsın.

Kanka sen bilgili birine benziyorsun ben de direksiyon seti almak istiyorum da günde 1 saat falan oyunu oynarım ona göre önerebileceğin model/marka var mı?
Arkadaşa önerdiğim gibi G27 G29 G920 altı direksiyon alma. Diğer ucuz motorsuz (FFB'siz) direksiyonlardan alacağına git gamepad al daha çok zevk alırsın.
Bu arada oynadığınız oyunların desteği ve gerçekçiliği de önemli. Forza için direksiyon seti almayın mesela.

Güvenilir olup olmadığını bilemem fakat bacağı olmadan masaya sabitleyemezsin. Düzgün kullanamazsın.

Arkadaşa önerdiğim gibi G27 G29 G920 altı direksiyon alma. Diğer ucuz motorsuz (FFB'siz) direksiyonlardan alacağına git gamepad al daha çok zevk alırsın.
2.500 tl shiftr + 1ay kullanılmış

G29 5.000 edecek bir ürün değil kim hangi ara bu fiyata uçuruyorsa bunda bir iş vardır bence. Turkcell hayal aleminde yaşıyor galiba. Maksimum şu zamanda 3.500 hadi bilemedin 4.000 olsun en fazla. Üç aşağı beş yukarı biraz daha uygun da bulunabilir hatta ikinci el piyasasında. Ama asla o fiyata alınmaz. Ben daha kasım ayında G920 full seti + standı dahil 2300'e aldım ikinci el olarak ve gayet temiz bir ürün, sorunsuz. Sizde araştırıp ikinci el olarak en azından daha uyguna ve temiz bir ürün bulabilirsiniz düşüncesindeyim. Piyasayı araştırın derim.

İkinci el olarak;

Ben olsam arkadaşın attığı Amazon linkinden sıfırını alırdım. Bu devirde 2. el herhangi bir mala güvenesim gelmiyor nedense. Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem bu direksiyon mağazalarda 2-2.5k arasında satılıyordu sonra yükseldi bir anda.
G29 5.000 edecek bir ürün değil kim hangi ara bu fiyata uçuruyorsa bunda bir iş vardır bence. Turkcell hayal aleminde yaşıyor galiba.
Vatan ve MediaMarkt gibi yerler bile 4.200 liradan satıyorken Turkcell hangi kafayla 5bin liradan satıyor anlamış değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı