G29 nereden alınmalı?

Bütçe
17.000

sado01

Decapat
İnternetten G29 sipariş verecektim, Amazon'dan buldum hem kargo olsun hem iade falan olsun. Fakat yorumlarda bazı kişiler dönüştürücü yok bazı kişiler kargo ezik geldi falan demiş, sizce oradan alınmalı mı bir sorun oluşur mu dönüştürücü gelmezse ne yapabilirim? Amazon 9 taksit böldüğü için oradan alacaktım eğer iyi değilse başka yerden alacağım. En uygun ve en sorunsuz yer neresidir acaba?

Sahibinden.com'dan alınmalı.

Direksiyon setini alan kullanıcılar kısa sürede satıyor. Sen de 2-3 ay sonra sıkılıp satmak istersen zarar etme diye 2. el alabilirsin. Aynı zamanda 2. el ürünler 2-3 ay kullanılmış bulursan temiz de oluyor.

Sahibinden.com'dan alınmalı.

Direksiyon setini alan kullanıcılar kısa sürede satıyor. Sen de 2-3 ay sonra sıkılıp satmak istersen zarar etme diye 2. el alabilirsin. Aynı zamanda 2. el ürünler 2-3 ay kullanılmış bulursan temiz de oluyor.

İkinci ele güvenemiyorum hocam kargo olsun nasıl kullanıldığı olsun. Almışken tam olsun istiyorum onun için sordum. Ve taksitle alacağım.

Vade farksız 9 taksit mi hocam. Ayrıca bana sorarsanız Amazon sonuçta bir şey olsa iade edersiniz sorun olacağını sanmam.

Evet hocam peşin fiyatına 9 taksit. Sizce iyi mi alayım ona göre.

ben her zaman 2. elden yanayım ama bu fırsat 0 almak için oldukça iyi. sıfır almaya takınıtlı kuzenime de attım gerçekten ayda 1700 birşey değil yani. al gitsin

İkinci ele güvenemiyorum hocam kargo olsun nasıl kullanıldığı olsun. Almışken tam olsun istiyorum onun için sordum. Ve taksitle alacağım.

Evet hocam peşin fiyatına 9 taksit. Sizce iyi mi alayım ona göre.
G29 Almışken hiçbir şey tam olmayacak hocam. Diğer konuda da belirttik sorunlarını. Bile bile lades demek istiyorsanız alın. Ondan sonra Xantern hocamın dediği gibi 2 aya satarsınız.

G29 almışken hiçbir şey tam olmayacak hocam. Diğer konuda da belirttik sorunlarını. Bile bile lades demek istiyorsanız alın. Ondan sonra xantern hocamın dediği gibi 2 aya satarsınız.

Yani benim de diğer konularda dediğim gibi bu bütçede başka bir şey yok, pxn V10 Pro diyorsunuz Ultra diyorsunuz stoklarda yok 2 aydır yorumlara baktım her zaman 2 aya gelecek diyor belli olmuyor. Eğer sıkılırsam satıp üstüne 3-4 ekler gene alırım hocam. VD4 alacaktım vites ve debriyaj yok, hadi onları sonra alalım gene arada 7 bin lira fark var.

Yani benim de diğer konularda dediğim gibi bu bütçede başka bir şey yok, pxn V10 Pro diyorsunuz Ultra diyorsunuz stoklarda yok 2 aydır yorumlara baktım her zaman 2 aya gelecek diyor belli olmuyor. Eğer sıkılırsam satıp üstüne 3-4 ekler gene alırım hocam. VD4 alacaktım vites ve debriyaj yok, hadi onları sonra alalım gene arada 7 bin lira fark var.
Stokları Kasım ortası gibi tükendi. Yeni stoklar muhtemelen yılbaşından kısa bir süre sonra gelir. Katılmanız gereken simulasyon etkinlikleri yoksa acele etmenize gerek yok 😂 Ben vereceğim paraya değsin diye VD6'yı 2 ay bekledim. G29'u aldınız 2 ay sonra ölü fiyatına almak isteyecekler sizden. 1 ay beklemediğiniz için durduk yere zarar edeceksiniz. Son tahlilde karar sizin yinede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı