G29 pedalları nasıl temizleyebilirim?

  • Konuyu başlatan ONX42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 735

ONX42

Centipat
Katılım
4 Mayıs 2020
Mesajlar
7
Herkse selamlar, yaklaşık 1 senedir Logitech G29 sahibiyim. Hepsiburada'dan almıştım. Sorun şu ki pedallarımda temassızlık kaynaklı(özellikle gaz pedalında) tam olarak pedala oturduğum halde ekranda tam oturmuyor. Ya da seyirme tarzı pedal algılamasında titreme var. Sorun için garantiye göndermiştim, yapıldığını söyleyip geri gönderdiler. Yaptıklarını belirttiği şey sadece genel bakım ve temizlikmiş, ki bunun için 1 aydan fazla süre direksiyonum gelmedi elime.

Biraz araştırdıktan sonra temizlik için kontak sprey almamı önerdiler fakat pedalın açılması gerekiyormuş. Şu an 1 senelik garantim devam ettiği ve bu pedalları açarsam garanti gideceği için pedal kapağını açmak istemiyorum. Kapağı açmadan bu spreyi potansiyometrelere uygulamam mümkün mü? Mümkün değilse başka bir şekilde temizlemem mümkün mü? İyi forumlar.
 
Ayarlarım yapılı fakat dediğim gibi ekrandaki pedal barında bariz bir seyirme bulunuyor ve bunun sebebi potansiyometredeki tozmuş sanırsam.

Bende fren pedalında sorun var dostum şu an basmadığım halde hatta ayağım fren bölgesinin yakınında olmadığı halde bir tık basılı kalıyor. Bu arabayı durdurmuyor fakat son hıza çıkmamı engelliyor yarış oyunlarında. İnşallah tozdandır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı