G29+shifter fiyatı düşer mi?

@Flapers Çok benzer setler. 923 biraz makyajlı olsa da neredeyse aynı sayılır. FFB bakımından ben bir sorun göremedim. Dişli sistem mutlaka sesli çalışır ama simülasyon oynayan kişi kulaklığı takıp moda girmek zorunda. Motor ve dişli sesi engelleniyor bu şekilde. Anlamsız bir titreşim ve tıkırtı varsa, oyunda ya da ayarlarda sorun vardır. Gürültü sayılabilecek miktarda dönüş alınıyorsa, motor sert ve çok kısa hareketler yapabilir. Direksiyon çapı biraz küçük. Yalnız, binek bir araç ile kıyaslamamak lazım. Hothatch araçların direksiyonlarına yakın bir çapta. Yine de küçük tabii ki. Gerekirse modifiye edilebilir sonradan.
 
Aynen hocam dediğiniz gibi titreşimde ve fren bedalında fark var aradaki fiyata değeceğini düşünmüyorum G923 kullanmadım ama,
titreşim motorundan memnun kalmadınız anlaşılan?
Hiç araç kullanmadan direksiyonu kullansaydım belki severdim. Gerçek hayattan oyun tarafına geçince hem direksiyonun küçük hem de dediğim gibi titreşimleri çok sertti. Bunların ayarları vardır diye düşünüyorum ama o kadar gitmedim üstüne. Fren pedalı yada gaz pedalı çok sert normal bir sandalyede oturarak oynayamadım. Direksiyon seti için direkt set up almakta istemedim. Adana'da iseniz gelip deneyebilirsiniz kafanızda daha net bir şey oluşur.

Ben G923 kullanıyorum. Ayarsız şekilde kullandım, titreşimi masadan çok tepkili geliyordu arasında mouse pad olmasına rağmen.
 
Hiç araç kullanmadan direksiyonu kullansaydım belki severdim. Gerçek hayattan oyun tarafına geçince hem direksiyonun küçük hem de dediğim gibi titreşimleri çok sertti. Bunların ayarları vardır diye düşünüyorum ama o kadar gitmedim üstüne. Fren pedalı ya da gaz pedalı çok sert normal bir sandalyede oturarak oynayamadım. Direksiyon seti için direkt set up almakta istemedim. Adana'da iseniz gelip deneyebilirsiniz kafanızda daha net bir şey oluşur.

Ben G923 kullanıyorum. Ayarsız şekilde kullandım, titreşimi masadan çok tepkili geliyordu arasında mouse pad olmasına rağmen.

Hocam G923 tercih etmenizin sebebi neydi ve bu trueforce yeni titreşim motorunu nasıl buldunuz.
 
Hocam G923 tercih etmenizin sebebi neydi ve bu trueforce yeni titreşim motorunu nasıl buldunuz.
Tercih etmedim 3 adet hediye geldi. 2 tanesini satıp 1 tanesini denedim. G29 kullanmadım yada herhangi başka bir direksiyon seti. Benim yorumlarımı çok dikkate almanıza gerek yok. Daha kaliteli bir hissiyat beklemiştim fakat sonuçta dişli ve giriş seviyesi direksiyon seti bu dediklerimiz. Gerçek bir araba hissiyatını almayı umuyordum.
 
Tercih etmedim 3 adet hediye geldi. 2 tanesini satıp 1 tanesini denedim. G29 kullanmadım ya da herhangi başka bir direksiyon seti. Benim yorumlarımı çok dikkate almanıza gerek yok. Daha kaliteli bir hissiyat beklemiştim fakat sonuçta dişli ve giriş seviyesi direksiyon seti bu dediklerimiz. Gerçek bir araba hissiyatını almayı umuyordum.

Estağfurullah hocam, anladım aradaki fiyat farkı çok fazla olduğu için tercih etme sebebinizi sormak istedim, teşekkür ediyorum iyi akşamlar.
 

Geri
Yukarı