ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 22 Haziran 2022 #11 UfukÇ. dedi: Logitech'in TR içinde tamir yapacak bir birimi yok. Vatan Bilgisayar'dan dahi alsanız yapılacak işlem aynı. Bu firmaların garanti anlayışı; "garantisi benim abi, bir durum olursa hallederiz" şeklindedir. Genişletmek için tıkla... Logitech Support durumu inceleyip 24 saat içinde mail atacakmış onu bekliyorum. AidenPearce dedi: Öyleyse direkt olarak Logitech ile iletişime geçip ürünü onlara gönder. Satıcı ile muhatap olma hiç. Genişletmek için tıkla... Logitech'den mail bekliyorum şimdi.
UfukÇ. dedi: Logitech'in TR içinde tamir yapacak bir birimi yok. Vatan Bilgisayar'dan dahi alsanız yapılacak işlem aynı. Bu firmaların garanti anlayışı; "garantisi benim abi, bir durum olursa hallederiz" şeklindedir. Genişletmek için tıkla... Logitech Support durumu inceleyip 24 saat içinde mail atacakmış onu bekliyorum. AidenPearce dedi: Öyleyse direkt olarak Logitech ile iletişime geçip ürünü onlara gönder. Satıcı ile muhatap olma hiç. Genişletmek için tıkla... Logitech'den mail bekliyorum şimdi.