G300s kablosu veya 5 pinli mouse nereden bulunur?

Melihifty

Decapat
Daha fazla  
Geçen oyun oynarken çok hızlı çektiğim için kablo koptu. Mouse alıp kablosunu da değişebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pin sayıları ve renk dizilimi uyuyorsa olur. Forumda benzeri konu da gördüm.

Pin sayıları ve renk dizilimi uyuyorsa olur. Forumda benzeri konu da gördüm.

Peki öyle bir kablo nereden bulabilirim?

Yaptığım bir araştırma sonucu G100 ve PRO modeli, G102, G300, G300S, G302, G400, G400S serisi ürünlerin kablosu tek başlık altında satılıyor. Bu ürünlerden birine ait kabloların size uyacağı anlamı taşır. G300 araması altında ürün çıkmıyorsa diğer ürünlerin adını arama parametresi olarak kullanın derim.

Yaptığım bir araştırma sonucu G100 ve Pro modeli, G102, G300, G300s, G302, G400, G400s serisi ürünlerin kablosu tek başlık altında satılıyor. Bu ürünlerden birine ait kabloların size uyacağı anlamı taşır. G300 araması altında ürün çıkmıyorsa diğer ürünlerin adını arama parametresi olarak kullanın derim.

Kablo bulamadım ama Sahibinden'de G100 buldum onu alsam iş yapar mı?

bu linkte G400 kablosu var. Size tavsiyem elinizdeki kablo ile bu ürünün 2. görselindeki kablo ucunu karşılaştırıp hatta satıcıya G300 için uygun mu diyerek mail atıp almanız olacaktır.

Sizin tercihiniz. Dilerseniz bu serilerden birini (G100 ve PRO modeli, G102, G300, G300S, G302, G400, G400S) başka e-alışveriş sitelerinden de aratıp faydalanabilirsiniz. Mutlaka bütçenize uygun bir imkan çıkacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı