G300s makrosunda CPS birden düşüyor

m1lner

Centipat
G300s mousesinde makro ayarladım ayarladığım makro herkeste 15 CPS şeklinde çalışır iken benim bilgisayarımda ilk basışta 5 saniye civarı 15 CPS olup sonraki saniyelerde 9-10 CPS'e düşüyor bunun sebebi nedir ve çözüm öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim.

@m1lner Windows 11 mi?

G300s mousesinde makro ayarladım ayarladığım makro herkeste 15 CPS şeklinde çalışır iken benim bilgisayarımda ilk basışta 5 saniye civarı 15 CPS olup sonraki saniyelerde 9-10 CPS'e düşüyor bunun sebebi nedir ve çözüm öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 11 mi?

Anladım, bir çözümü yok mu peki?

Windows'un kendi makro sistemini deneyin.
Dikkat: Makrolara parolaları veya diğer hassas bilgileri kaydetmeyin.

1. Yapılandırmak istediğiniz fareyi kullanarak Microsoft Fare ve Klavye Merkezi’ni açın.
  2. Yeniden atamak istediğiniz düğmenin altındaki listeden Makro’yu seçin.

Microsoft Mouse ve klavye merkezinde makro oluşturma
  3. Yeni Makro oluştur’a tıklayın.

Boş bir makro oluşturulur ve makro listesine eklenir.
  4. Ad kutusuna yeni makronun adını yazın.
  5. Düzenleyici’ye tıklayın ve makronuzu girin.

Tuş vuruşları, fare tıklatmaları ve Eylemler arasındaki gecikmeler gibi etkinlikleri kaydedebilirsiniz. Yeniden atanabilir tuşlara atanan makrolar aracılığıyla gerçekleştirilen fare hareketi veya eylemlerini yakalayamazsınız.
  6. Kullanılabilir Makrolar listesinde yeni makronun seçili olduğundan emin olun.

Windows'un kendi makro sistemini deneyin.
dikkat: makrolara parolaları veya diğer hassas bilgileri kaydetmeyin.

1. Yapılandırmak istediğiniz fareyi kullanarak Microsoft fare ve klavye Merkezi'ni açın.
  2. Yeniden atamak istediğiniz düğmenin altındaki listeden makro'yu seçin.

Eki Görüntüle 2275088
  3. yeni makro oluştur'a tıklayın.

Boş bir makro oluşturulur ve makro listesine eklenir.
  4. ad kutusuna yeni makronun adını yazın.
  5. düzenleyici'ye tıklayın ve makronuzu girin.

Tuş vuruşları, fare tıklatmaları ve eylemler arasındaki gecikmeler gibi etkinlikleri kaydedebilirsiniz. Yeniden atanabilir tuşlara atanan makrolar aracılığıyla gerçekleştirilen fare hareketi veya eylemlerini yakalayamazsınız.
  6. kullanılabilir makrolar listesinde yeni makronun seçili olduğundan emin olun.

Hocam program desteklenmeyen cihaz hatası verdi.

Son olarak Fast Clicker deneyin bir de. Adını aratıp başta çıkan mor siteden indirin. Basit bir arayüzü var yıllardır kullanırım sorun çıkartmadı. Virüs değil.

Hocam açmadan silin.

7 yıldır kullanıyorum ama virüs olabilir. Bir bakayım.

7 yıldır kullanıyorum ama virüs olabilir. Bir bakayım.

False-positive sanırım yine de size indirtmiş olmayayım. Silebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı