artikyokumbb
Kilopat
Tam tersi G300S'i almıyorum. Çünkü biraz düşününce onun yerine bir kaç kitap alabilirim. Zaten kablosuz daha rahat geliyor.Her ikisini de uzun süre kullandım, G300S'i alın.
Tam tersi G300S'i almıyorum. Çünkü biraz düşününce onun yerine bir kaç kitap alabilirim. Zaten kablosuz daha rahat geliyor.Her ikisini de uzun süre kullandım, G300S'i alın.
Kablosuz alacağım.Onun yerine g102 alın. Ben pişman oldum g300s den keşke g102 alsaydım..
O kadar değişik bir düşünceye sahibim ki G300S alıyorum bu sefer net.Kablosuz alacağım.
Özel bir şey görüşmek istiyorum sizinle, 05302433329 telefon numaram WhatsApp'dan yazabilir misiniz?Tam tersi G300S'i almıyorum. Çünkü biraz düşününce onun yerine bir kaç kitap alabilirim. Zaten kablosuz daha rahat geliyor.
Hayır ama mail adresim m.efeksr@gmail.com.Özel bir şey görüşmek istiyorum sizinle, 05302433329 telefon numaram WhatsApp'dan yazabilir misiniz?
Yazdım kardeşim.Hayır ama mail adresim m.efeksr@gmail.com.
Ne gibi bir şey söyler misiniz?
Anakartla hiçbir alakası yok. USB 2.0 desteğine sahip olması yeterli.Anakartın sağlam ise alabilirsin ama fiyatına ve kalitesine bağlı.
USB 2.0 desteği olan her anakarta takılıyor bu doğru ama bu işin içinde gecikme süresi gibi şeylerde var bu da anakarta bağlı.Anakartla hiçbir alakası yok. USB 2.0 desteğine sahip olması yeterli.
Zaten USB 2.0 her anakartta farklı demedim. Her destekleyen anakarta takılır ki zaten bütün anakartlarda var. Bu bütün kablosuz cihazlarda böyledir ben böyle biliyorum. Kablosuz kulaklık, kablosuz fare, kablosuz klavye gibi. Eski bir anakarttaki ve yeni bir anakartta fark olur bence.Hayır USB 2.0 bir standarttır, anakarttan anakarta değişmez. Gecikme süresi tamamen kablosuz vericiye bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.