G300S'den Rival 310'a Geçmek Ne Kadar Fark Eder?

Daha fazla  
Palm (pençe) tutuşu yapıyorum. G300S kullanıyorum, ürün kullandıkça sağ tuşta takılma meydana gelmeye başladı. G300S ile üst segment fareler arasında ne gibi farklar vardır? Bu fiyat farkına değer mi?
Sensör farkı ne değiştirir?

G300s çıktığı dönemin en iyi ürünlerindendi halada iş görebildiğine eminim. Rival 310 yenilenmiş ve kararlı çalışan bir sensör kullanıyor bu hayatını değiştirmez elbette ama azda olsa farkını görebilirsin. Yan bölümlerindeki sorunlar Rival 310'da da devam ediyor görüldüğü üzere o yüzden satın almadan önce biraz araştırma yapsan hiç fena olmaz.

G300s çıktığı dönemin en iyi ürünlerindendi halada iş görebildiğine eminim. Rival 310 yenilenmiş ve kararlı çalışan bir sensör kullanıyor bu hayatını değiştirmez elbette ama azda olsa farkını görebilirsin. Yan bölümlerindeki sorunlar Rival 310'da da devam ediyor görüldüğü üzere o yüzden satın almadan önce biraz araştırma yapsan hiç fena olmaz.
Rival 310 olmasına gerek yok. Palm tutuş özelliği olan, FPS uygun 300 lira üzerinde bir mouse ile kıyaslıyorum. Sensör oynanışa ne kadar etki eder?
Aynı fareden aynı fareye geçtim geçen sene yanlış hatırlamıyorsam. Size şunu söyleyebilirim: mouse kullanmıyormuşum diyeceksiniz.
Ne gibi farklar var hocam, biraz detaylandırır mısınız?

Rival 310 olmasına gerek yok. Palm tutuş özelliği olan, FPS uygun 300 lira üzerinde bir mouse ile kıyaslıyorum. Sensör oynanışa ne kadar etki eder?

Ne gibi farklar var hocam, biraz detaylandırır mısınız?
Benim Logitech G300S'im sol tuşu uzun süre bozuk olduğu için yandaki makro ile kullanıyordum ve iyice zorluyordu bu yüzden çok rahat ettirdi. Aynı zamanda elime küçük geliyordu bu yüzden claw pozisyonununda kullanıyordum, palm'a geçmek de ilaç gibi geldi. Tuşlarına basması daha kolay, el ağrıtmıyor, sade, daha rahat kullanıyorum ben çünkü G300S yapısı itibari ile daha zor yönlendiriyordum. Eğer bütçeyi aşmıyorsa Rival 600 almanızı öneririm. Yanındaki ağırlık ekleme olayı gerçekten çıtayı dağlara çıkartıyor. Biraz inceleyin, ne demek istediğimi anlarsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı