G31T-M7 anakarta Ati Radeon HD5450 uyar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu kartı alıp PCI Express x16 slotuna takıp sorunsuz bir şekilde kullanabilirim değil mi?
Birde benim yazdığım MSI HD5450 ekran kartı ile arasında fark var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arasında fark yok sadece marka farkı var. Sorunsuz çalıştırabilirsin. Eğer birikmiş paran varsa hic bu işe girme yeni sistem topla. Anakarta baktığıma göre sistem ölmüş.

Intel Core 2 Duo E7300
2x2GB 800MHz DDR2
ECS G31T-M7

- - - Güncellendi - - -

Çok teşekkür ederim. Ellerin dert görmesin.

Ne demek kardeşim. Her zaman.

İşlemcinin hızı 2.6GHZ
Aynı sistemden akrabamda var. Sadece internette dolaşıp online oyun oynayabiliyor.

Gt 210'u alarak hayatının yanlışını yaparsın. :) Sakın alma onu.

Saçma sapan önerilerde bulunmayınız. @Truva bütçe, kullanım amacı ve diğer donanımları da belirt lütfen.

100TL'ye alabileceği en iyi ekran kartı o ana karta o. Ne demek istiyorsun? Adamın sistemine bakmadan yorum atmayın lütfen.

O anakarta GTX 780 bile taksan çalışır. Adama saçma sapan ekran kartları önermeyin.

Yeni sistem için şu sıralar uygun değilim. Ama tabiki sistemin ömrünün bittiğininde farkındayım. Yakında yeni bir sistem düşünüyorum. :D O konuda da yardımcı olacağınızdan eminim. Tekrar teşekkür ederim.

Adam bu ana karta bu ekran kartı olur mu dedi bende olur dedim. PCI 2.1 slota nasıl 3.0 kart takıp da normal 3.0 performansı alacaksın? Boşuna para israfı.

- - - Güncellendi - - -

O zaman adamlar hiç 3.0 slotlu anakartlar çıkarmasın. Nasıl olsa 5.0 olsa bile 2.1 anakartta çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı