Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu kartı alıp PCI Express x16 slotuna takıp sorunsuz bir şekilde kullanabilirim değil mi?
Birde benim yazdığım MSI HD5450 ekran kartı ile arasında fark var mı ?
Arasında fark yok sadece marka farkı var. Sorunsuz çalıştırabilirsin. Eğer birikmiş paran varsa hic bu işe girme yeni sistem topla. Anakarta baktığıma göre sistem ölmüş.
Yeni sistem için şu sıralar uygun değilim. Ama tabiki sistemin ömrünün bittiğininde farkındayım. Yakında yeni bir sistem düşünüyorum. O konuda da yardımcı olacağınızdan eminim. Tekrar teşekkür ederim.
Adam bu ana karta bu ekran kartı olur mu dedi bende olur dedim. PCI 2.1 slota nasıl 3.0 kart takıp da normal 3.0 performansı alacaksın? Boşuna para israfı.
- - - Güncellendi - - -
O zaman adamlar hiç 3.0 slotlu anakartlar çıkarmasın. Nasıl olsa 5.0 olsa bile 2.1 anakartta çalışıyor.