G3258 İşlemciyi Önerir misiniz?

Demasoni34

Hectopat
Katılım
15 Mart 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba;

İntel'in 20. Yıl özel işlemcisi ile Asus H81 Gamer anakart kullanınca overclock yapabilcek miyim? Bu işlemciyi önerir misiniz? Amacım güncel oyunları yüksek ayarlarda oynamak. Tabii ekran kartı 2 GB 256 bit düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat kullanıyorum, r7 270x ile gayet verimli ve hoş, az enerji tüketiyor, fiyatı ucuz, pek ısınmıyor nanometeresi az olduğu için(yanılmıyorsam 22), ortalama bir soğutucu ile overclock yapıp güzel güzel kullanabilirsiniz. Çift çekirdek olması sizi korkutmasın, gayet performanslı...
 
Tam bir fiyat/performans ürünü. 2500₺ sistemlere kadar öneriyorum. Her anakartta OC yapamazsın. Ama çoğu kartta BIOS güncellemesi ile OC yapabilirsin. Belirttiğin kartta rahatlıkla OC yapabilirsin. OC yapacaksan stock soğutucu yerine ekstra bir soğutucu almanı kesinlikle tavsiye ederim. Ve ayrıca ekran kartı seçerken önceliğin GPU modeli olmalı. Bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
 
1 yıl veya daha kısa süre kullanılacaksa belki alınabilir. Ama 1 yıldan fazla ömür vermiyorum o işlemciye. Geleceğe dönük değil anlayacağınız.
 
Üstüne 150 lira daha koyup i3 4160 alın, patch falan uğraşmazsınız en azından. Bir de istediğiniz G3258 size gerekli o . c imkanını da sunamayabilir, bu da bir risktir. Ben şahsen kimseyi bu riske sokamam.
 
Bütçeniz düşükse alınabilecek en iyi işlemci ama gidip de yanına gtx970 falan takacaksanız iş değişir. Bir de overclock yapmayı bilmiyorsanız önermem. Zira işlemci overclock kabiliyeti sayesinde popüler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı