G3258 Sistem Video izlerken takılıyor

mutlu2000

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, video çekerken pc'de takılma yok fakat izlerken takılma yaşıyorum, birçok farkılı video çekme programları kullandım fakat çektikten sonra izlerken aşırı takılma oldu. Amd gaming evolved kullanmaya başladım bu programda düzgün çekiyorum fakat 1 dakikada bir videoda küçük takılmalar oluyor. İşlemcimi harddisk mi sıkıntı çıkarıyor çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem Özellikleri:
-İntel pentium G3258 3,2ghz
-Msi R7 370 4G
-4x2 Corsair 1600 mhz
-Msi H81-mini atx
-Toshiba 1tb 7200 rpm
-450 watt corsair

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sisteme sahibim. Farklar ise bende ki ekran kartı MSI R7 360, Ram Kingston 4GB ve HDD WD Caviar Blue 1 TB. AMD Gaming Evolved kullanımında ne video çekerken ne de izlerken hiç bir şekilde takılma olmuyor. Gayet stabil.

(İşlemciye hiç overclock yapılmamıştır.)

Benim tahminimce HDD'den kaynaklı bir sorun olabilir.

Ekran kartı ve ses kartının driverlarını güncellemeni öneririm. İzlerken media player da takılıyorsa ses kartı ve ram ve hdd yapabilir. Alternatif Vlc player gibi programlarla da izlerken yine ses ve görüntü kesintisi yaşanıyorsa ve güncellemeleri yapmanıza rağmen değişmediyse hard disk ram ekran kartı ses kartı gibi bileşenleri tek tek test etmenizi tavsiye edebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…