G3258 Toplama bilgisayar

Murat emre

Hectopat
Daha fazla  
Kendi halime toplamaya çalıştım parada daha fazla bulamam. Ama anakart oyun için uyumlu düşüğü vatandan bulabilirseniz sevinirim. Sizce bunları toplasam sorun olur mu uyumlu mu?

image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin ilerde sıkıntı yapabilir.Tamam performans alırsın işini de görür ama uzun vadede sıkıntı olabilir.işlemci oyun performansı için 2 terabaytlık harddiski 1 e indirip amd fx 6300 tercih edebilirisin tabi anakartı da değiştirmen gerekir amd tercih edersen. Am3+ destekli bir anakart da takarsan uzun vadede performans alabilirsin.ilerde bütçen olursa bir de işlemci soğutucusu da alırsın on numara performans bilgisayarı olur.

G3258 2 çekirdek olmasından dolayı ilerde sıkıntı çıkaracaktır. İ3 4160 ya da İ3 4170 al, bütçen yoksa ekran kartını R7 260X yap ve sistemini Sinerji.gen.tr adlı siteden topla daha ucuza gelir.
Ama technopatın pc toplamasındada böyle toplandı. Sıkıntı çıksaydı, ne biliyim neden önerisnlerki ?

İşlemcin ilerde sıkıntı yapabilir.Tamam performans alırsın işini de görür ama uzun vadede sıkıntı olabilir.işlemci oyun performansı için 2 terabaytlık harddiski 1 e indirip amd fx 6300 tercih edebilirisin tabi anakartı da değiştirmen gerekir amd tercih edersen. Am3+ destekli bir anakart da takarsan uzun vadede performans alabilirsin.ilerde bütçen olursa bir de işlemci soğutucusu da alırsın on numara performans bilgisayarı olur.
AM3 soketi kullanılmaz. Soğutucu anakart falan derken 500 TL masraf olur.
Kendi halime toplamaya çalıştım parada daha fazla bulamam. Ama anakart oyun için uyumlu düşüğü vatandan bulabilirseniz sevinirim. Sizce bunları toplasam sorun olur mu uyumlu mu?

Eki Görüntüle 109203
Öncelikle anakartı H81-P33 yap, 2 TB HDD' yi 1 TB' a indir. Kalan parayla da işlemciyi i3 4160 yap.

Arakdaşlar ne zaman anlayacaksınız i3 4160 ve türevleri 4 çekirdekli değil! Hyperthreding teknolojisi normal 4 çekirdek gibi bir performans vermiyor nerden yayıldıysa bu bilgi kirliliği artık çok can sıkmaya başladı. G3258 ufak bir overclock ile çok rahat i3 4160 performansını veriyor işi birazcık bilen araştıran biri ise i3 4160 performansını geçebilir.
G3258 2 çekirdekli olduğu için başka işlemci önerecekseniz o işlemci i5 4460 olur i3 4160 değil anlayın şunu artık.

@BERWAR Hangi oyunu oynayamadın G3258'le 2 dakika sürmüyor patch atıp oynamak ve Hyper Threading teknolojisi sayesinde güzel overclock edilmiş bir G3258'den daha performanslı olan bir i3 4160 gösterir misin bana?

Bu sistem daha iyi olacaktır dostum.
Ara Toplam1.533,19 TL
Toplam KDV275,97 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.809,16 TL
[TBODY] [/TBODY]

@BERWAR Hangi oyunu oynayamadın G3258'le 2 dakika sürmüyor patch atıp oynamak ve Hyper Threading teknolojisi sayesinde güzel overclock edilmiş bir G3258'den daha performanslı olan bir i3 4160 gösterir misin bana?
Şu inceleme videosu biraz kafa karıştırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı