G4 BEAT H735TR Root Nasıl Atılır?

McDynamic

Hectopat
Merhabalar. Daha öncesinde farklı bir LG modelde Root atmış ve deneyimlemiş oldum. Fakat LG G4 beat gibi bazı cihazlarında bir güvenlik önlemi olarak sistem dosyalarına müdahalede kendini kitlediğini duydum ki bu cihazım da denerken telefonum kitlendi. Yani King Root attıktan sonra telefonu kapatıp açayım dedim bir daha açılmadı, LG yazısına gelince tekrar baştan başladı böyle sürekli bir döngü... En sonunda serviste hallettik. Kart değişimi vs yapılmadı gördüğüm kadarıyla USB kablosu takılıp sadece 5 dk bir işlem sürdü. Şimdi sorum şu; bu güvenliği nasıl aşabilirim? Root atmamdaki amaç keyfi değildir ROM değiştirmek ve performans olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG One Click Root ile denedin mi?
Maalesef. Hiç denemedim. Açıkçası kaynak bulmakta zorlanıyorum ama dediğinizi araştıracağım hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LG One Click Root ile denedin mi?
Dediğiniz uygulamayı araştırdım fakat g3 veya g3 beat desteği mevcut g4 beat desteği yok. Bunun dışında şunu da belirteyim android sürüm: 6.0 marshmallow yüklü.

Son düzenleme:
LG G3 Beat kullanırken LG One Click Root ile atmıştım. Deneyebilirsiniz. Çok kolay. Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama ayarını açarak bilgisayara bağlıyorsun. LG One Click Root ile Start diyerek root atıyorsun. Telefonda çıkan sekmeden izin ver diyerek root atabilirsin. Takıldığın yerde yardım etmeye çalışırım.

LG LGH735TR Ürün Desteği :Kılavuzlar, Garanti ve Daha Fazlası | LG Turkey Software & Firmware kısmından sürücüyü indirebilirsin.

LG G3 Beat kullanırken LG One Click Root ile atmıştım. Deneyebilirsiniz. Çok kolay. Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama ayarını açarak bilgisayara bağlıyorsun. LG One Click Root ile Start diyerek root atıyorsun. Telefonda çıkan sekmeden izin ver diyerek root atabilirsin. Takıldığın yerde yardım etmeye çalışırım.
Evet baya basit bir arayüze sahip ama maalesef G4 beat desteği yok şansın böylesi :)

Bahsettiğin güvenlikten haberim yok. En kötü Stock ROM atarsın. LG'nin telefonu kolay kolay hard brick olmaz. Ben en az 30 kere Stock ROM atmışımdır.
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde uygulayıp sonucu buraya paylaşacağım faydalanan olacaktır. Bu arada dediğim güvenlik sanırım soft brick bunu da öğrenmiş oldum. :)

Custom Rom ve Recovery uygulaması aramaya koyuldum fakat bu model için sağlam güvenilir bir şey bulamadım. En iyisi elden çıkarmak olacak. Tekrardan teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde uygulayıp sonucu buraya paylaşacağım faydalanan olacaktır. Bu arada dediğim güvenlik sanırım soft brick bunu da öğrenmiş oldum. :)

Custom Rom ve Recovery uygulaması aramaya koyuldum fakat bu model için sağlam güvenilir bir şey bulamadım. En iyisi elden çıkarmak olacak. Tekrardan teşekkür ederim. :)
Zaten ROM atsan da pek bir etkisi olmuyor. G3 Beat deneyimim o yönde oldu. Telefon ilk başta hızlanıyor gibi geliyor. Ama sonradan eskisinden beter oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı