G41 Casper Pc için orta düzey ekran kartı önerisi

ars006

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Technopat'a yeni üye oldum. Siteyi YouTube'dan Recep ve ali beyin videolarından buldum cok beğendim ve hemen üye oldum. Şimdi sorum şu, ben ttnet in kampanyasından 2010 yılında casper marka bi masaüstü pc almıştım. PC'den den fazla anlamıyorum. Üstünde pentium inside yazıyor. Ekran kartı sanırım intelin g41 serisi. Bu PC'den yaptıgım tek şey league of legends oynamak. En düşük ayarlarda zar zor oynuyorum. İstediğim şey bu oyunu rahat oynaya bilmek. Yüksek ayarlarda oynamak için uygun bir ekran kartı almak istiyorum. Zaten recep beyin videolarından öğrendigim kadarıyla üst düzey bişey alamayacağım sistemim eski. Bu sisteme uygun mütevazi bir kart modeli arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler yardımlarınız için. Recep bey ben sizin tavsiyenizle evime msi ge60 aldım(gtx765m). Bu casper ı sadece iş yerimde kullanıyorum pek lüx bi karta ihtiyacım yok sadece işimi görsün yeter ara sıra league of legends oynuyorum yaptığım tek sey bu. bütce konusunda sıkıntım yok fakat çok abartı bi kartında fazla olduğunu düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı