G41M-ES2L anakarta ekran kartı tavsiyesi

Daha fazla  
Arkadaşlar anakart özelliklerim şunlar (sitesinden alıntı)

• G41M-ES2L
  • İşlemci : İntel E2180 2.GHZ STOK SOĞUTUCU
  • Ram : 2+1 GB DDR2 RAM (553 mhz çalışyor ayarlayamadım)
  • Ekran Kartı : GeForce 7300 GS 512 mb
  • Güç Kaynağı : Markasını bilmediğim 250 W güç kaynağı
  • PCİ EXPRESS 16 Girişi var
Arkadaşlar en düşük ayarlarda Battlefield gibi oyunları oynamak için bi ekran kartı önerirmisiniz ?
Sistemi yeniden toplama gibi bi seçeneğim şuanlık yok sadece ekran kartı alıp biraz idare etmek istiyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
750 Tİ için 250 watt yetmez zaten. 200 TL için alınabilecek en iyi kart sanırım R7 240. Asus marka seçmeniz iyi olur. Vatanda 2 adet var.
Asus R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Asus R7 240 Silent GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
2.si pasif sağutma bu yüzden 1.sini seçseniz daha iyi olur.

Teşekkürler kardeşim düşüneceğim , peki ben bu kartı pci express 16'ya takıp sorunsuz çalıştırabilir miyim ? Şuanki kartım boşta 60 derece en kötü lol de 78 dereceye kadar çıkıyor hava sirkülasyonu iyi önden alıp arkadan atıyor pasif soğutma olduğu için soğutamıyorum. Bu kartla bu sistem ile gta 5 tarzı oyunlara girebilir miyim ? düşük ayar kaç fps alırım ?

Teşekkürler kardeşim düşüneceğim , peki ben bu kartı pci express 16'ya takıp sorunsuz çalıştırabilir miyim ? Şuanki kartım boşta 60 derece en kötü lol de 78 dereceye kadar çıkıyor hava sirkülasyonu iyi önden alıp arkadan atıyor pasif soğutma olduğu için soğutamıyorum. Bu kartla bu sistem ile gta 5 tarzı oyunlara girebilir miyim ? düşük ayar kaç fps alırım ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum çok teşekkürler ilgin ve alakan için . Videoyu daha önce izledim kart fiyatına göre istediğim dozajda bi kart. Sıkıntım şudur ; 200 TL kadar bütçem var. 250 Watt PSU yeterli olacak mı ? Ve şuanki ekran kartım boşta 61 derece civarlarında sürünüyor pasif soğutma. Ben ısı probleminden sıkıntı çekip ekstra masraf yapamam. Şuan 250 Watt PSU ile bu kartı çalıştırabilir miyim ? Dediğim gibi PCI EX16 takılabilir mi ? ve bu test sistemiyle benimki uyuşmuyor büyük ihtimalle o yüzden tam performans alabilir miyim bilemiyorum ama en azından en yeni oyunları orta ayarda full hd olmasada iyi kötü oynayıp dünyasını keşfetme fırsatı istiyorum.

Konu üzerinden biraz zaman geçince sisteminizi unutmuşum. Elinizdeki işlemci ve RAM GTA V açmaz. Yaklaşık olarak 2013 ve daha öncesindeki oyunları açacaktır. Bu konuda r7 240 sorun çıkarmaz. Bu arada r7 240 nerdeyse elektriksiz çalışacak bi karttır. 250 watt fazlasıyla yetecektir.

Konu üzerinden biraz zaman geçince sisteminizi unutmuşum. Elinizdeki işlemci ve RAM GTA V açmaz. Yaklaşık olarak 2013 ve daha öncesindeki oyunları açacaktır. Bu konuda r7 240 sorun çıkarmaz. Bu arada r7 240 nerdeyse elektriksiz çalışacak bi karttır. 250 watt fazlasıyla yetecektir.
LoL performansı ve MW3 tarzı yeni sayılabilecek fps oyunları için performansı nasıl olur sizce ?

Lol deki eleman sanırım FPS 30 sabitlemiş. CoD MW3 de ise durum iç açıcı gözüküyor. Karar size ait.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı