G41MT-S2PT BIOS güncelleme sonrası ESI-U46XL uyum sorunu

becorap

Hectopat
Gigabyte G41MT-S2PT model anakart kullanıyorum. Geçenlerde @bios uygulamasıyla biosumu güncelledim. Sonrasında usb ses kartım şarkı çalarken bir süre sonra kapanmaya başladı. Özellikle bir - iki işlem yaptıktan sonra..

USB ses kartım USB'den beslemeli ESI-U46XL model ses kartı. Ses kartı sağlam başka bilgisayarda denedim. BIOS güncellemesi sonrası oldu bu. DUAl BIOS var anakartımda ama her yolu denememe rağmen fabrika ayarlarına döndüremedim dualbios yardımıyla.

dipnot: sorunum işletim sistemi ile ilgili değil, format da attım. chipsetler vs her şey yüklü..

Son düzenleyen: Moderatör:
2.1 olduğundan eminim. Tek bios yazılımı da F2. Bir dalgınlıkla aynı sürümü indirip update yaptım, başarıyla tamamlandı. Artık update sırasında da hata veriyor.. Main Biosu kısa devre yapıp back up biostan geri yükletmeye çalıştım ama başaramadım..

Bunu izlediniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…