G41MXE-K SATA 2 PC'ye SSD takılır mı?

Daha fazla  
Anakart
Foxconn G41MXE-K
Anakartım (Foxconn G41MXE-K) SATA 2 destekliyor. SATA 3 SSD almak mantıklı mı? Yeterli performansı alabilir miyim? Windows 10 kurmayı düşünüyorum. Sistemde HDD'deki gibi geç açılma yavaş çalışma gibi sorunla yaşatır mı? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.

Sistem ciddi oranda hızlanıyor. Tek eksi aktarım hızının SATA 2 ile sınırlı kalması olur. Ben de SATA 2 ile SSD kullanıyorum.

Sistem ciddi oranda hızlanıyor. Tek eksi aktarım hızının SATA 2 ile sınırlı kalması olur. Ben de SATA 2 ile SSD kullanıyorum.

Hocam bilgisayar günlük kullanım ve montaj işlerinde kullanılacak genel olarak. Örneğin HDD'de Photoshop'ta çok yavaş çalışıyor sistem ara ara kasmalar da oluyor. Bu sorunu SSD'de yaşar mıyım peki?

@Jaewyn Bahsettiğiniz sorunun kesin kaynağı disk olmayabilir. Ben de kullandığım bir çizim programında SSD yükseltmesinden sonra donmalar azalmamıştı. İşlemci veya ekran kartı gerekebilir onun için.

Anakartım (Foxconn G41MXE-K) SATA 2 destekliyor. SATA 3 SSD almak mantıklı mı? Yeterli performansı alabilir miyim? Windows 10 kurmayı düşünüyorum. Sistemde HDD'deki gibi geç açılma yavaş çalışma gibi sorunla yaşatır mı? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Geç açılma sorunu yaşamazsın. Ama tam hızınıda kullanmazsın. Bir de sormak istediğim bir şey var bu anakart RAM falan seçebiliyor sizde arada RAM'leri görmeme gibi problem var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı