Bence elinizdeki anakart ve RAM'i satıp Ryzen sisteme geçin. AMD hala AM4 soket kullanıyor, yani çok uzun ömürlü. Bence B450M-S2H ve R5 2600 alabilirsiniz. Kırık soketten kastınız nedir, resim atabilir misiniz?
Bence elinizdeki anakart ve RAM'i satıp Ryzen sisteme geçin. AMD hala AM4 soket kullanıyor, yani çok uzun ömürlü. Bence B450M-S2H ve R5 2600 alabilirsiniz. Kırık soketten kastınız nedir, resim atabilir misiniz?
Benim de tam tersine, ekran kartımın oraya oturan bölgesi kırık. Bir sorun yapmıyor ama, sonuçta kartı vidaladığımız için tutuyor kartı. Bence bir sorun olmaz.
Sorun yok hocam da, Kartı çıkaramıyorumBenim de tam tersine, ekran kartımın oraya oturan bölgesi kırık. Bir sorun yapmıyor ama, sonuçta kartı vidaladığımız için tutuyor kartı. Bence bir sorun olmaz.
Hocam, 1000 Liraya i5 7600K bulabiliyorum.Ekran kartını düzelttik artık, bir tane daha 8GB RAM alman iyi olur ve Z serisi bir anakartın var güzel anakart ama üzücü yani ise 6 ve 7. nesil K serisi İ5 ve İ7 ler 2. elde gereksiz pahalı, yani ne diyeyim bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.