Nanokatalog yaklaşık 3 saatliğine fiyatları düşürdü yada yanlışlıkla girildi. Bende kaçırmadım aldım. İnşallah ürünü iptal etmezler. Onaylandı ama bilmiyorum ne olacak.430 TL ye nasıl RX570 aldın ya![]()
İnşallah teşekkür ederim. Herşey tamam G4560 işlemcinin grafik işlemcisini kullanıyorum şimdilik.Zannetmiyorum indirim olduğunu. Çünkü onlar da belli fiyatlara ithal ediyor. İnş sorun olmadan alırsın. Fiyat olarak çok avantajlı. Diğer bileşenleri aldın mı ?
İlla yapacaktır. Ancak elimden geleni yapacağım yapmaması için. Zaten yapsada sorun olmaz. Fiyat çok uygun. Bu fiyata 1050 Ti performansı verse nolur ki?Umarım 4560 darboğaz yapmaz[emoji53]
Şimdi bu işlemci 1 sene kullanmam lazım param yok şimdilik. Ancak bir sorum olacak. Darboğaz söz konusuyken GTX 1050 Ti'nin performansının altına düşecek miyim? Benim için önemli soru bu. Ve şimdiye kadar tatmin edici bir cevap alamadım.Senin elinden gelen pek bişey olmayacak. Ama en kısa zamanda işlemcini yetecek kadar yükselt ki kartın tadına bak
Darboğaz olursa çözünürlüğü arttır, FPS'yi kilitle veya detayları arttır FPS düşer kendiliğinden darboğaz azalır. Ekran kartını %100 kullanmayanı dövmüyorlar. Oyunlar takılmasın yeter. Öyle ahım şahım bir darboğaz olmaz zaten.Şimdi bu işlemci 1 sene kullanmam lazım param yok şimdilik. Ancak bir sorum olacak. Darboğaz söz konusuyken GTX 1050 Ti'nin performansının altına düşecek miyim? Benim için önemli soru bu. Ve şimdiye kadar tatmin edici bir cevap alamadım.
Çok teşekkür ederim. Ne kadar ayar varsa açmayı düşünüyorum zaten. Ayrıca FPS nasıl kilitlenir?Darboğaz olursa çözünürlüğü arttır, FPS'yi kilitle veya detayları arttır FPS düşer kendiliğinden darboğaz azalır. Ekran kartını %100 kullanmayanı dövmüyorlar. Oyunlar takılmasın yeter. Öyle ahım şahım bir darboğaz olmaz zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.