G4560 sisteme 400 TL ekran kartı önerisi

Ertugrul Kamay

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta G4560 sistem topladım. Tek eksiğim ekran kartı. Ancak 400W PSU ve 400 TL maximum bütçem var. İkinci el R9 270X, GTX 750 Ti gibi modeller alma şansım da var. Sizin önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

Adsız11.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Size önerim SSD yerine WD Blue 1TB harddisk almanızdır ve ekran kartı ise arkadaşın dediği gibi RX460 yetecektir. Ayrıca eski kasanızı kullanın ve Frisby kasa yerine sağlam bir güç kaynağı alın çünkü Frisby markasına pek güven olmaz. Bu güç kaynağı hem yeterli hemde ileriye yönelik olur.
High Power 500W 80+ 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Fiyatı
Ayrıca ikinci el R9 270x bulursanız kaçırmayın derim.

Son düzenleme:
Hocam o kasayı almayın. Frisby ürünleri saatli bombadır. Yerine Dark Argon 400W veya bütçenize göre 500W öneririm. İçerisinde ki PSU da yeterli ve kaliteli. En azından benim dediğim kasayı alırsanız evinizi FBI basma ihtimali düşük olur :) . Ekran kartı olarak RX 460 2GB alınabilir marka fark etmez en ucuz modeli alın. Oyuna etkisi 2 3 FPS o yüzden en ucuz markayı tercih edin.

Şahsen RX460'ın performansı fiyatına göre bence az, 2. El kartlara bakabilirsin, GTX 650ti boost veya üzeri & GTX760 ve üzeri gibi, R9 270x ve üzeri gibi.
Arkadaşlarım RX460'in driverlarından çok sıkıntı çekti ben tavsiye etmiyorum.
Yanlış bilgilendirme yapmayın RX460 kullanıyorum ve sürücüleri gayet stabil sorunsuz kullanmadan yorum yapmak yanlış. 400TL'ye göre verdigi performans tatmin edici.

Yanlış bilgilendirme yapmayın RX460 kullanıyorum ve sürücüleri gayet stabil sorunsuz kullanmadan yorum yapmak yanlış. 400TL'ye göre verdigi performans tatmin edici.
Genel olarak problem bir kart.
Ama sırf güncel olduğu için tercih edilebilir. Ben etmem ama o kişinin seçeceği bir seçenek.

Genel olarak problem bir kart.
Ama sırf güncel olduğu için tercih edilebilir. Ben etmem ama o kişinin seçeceği bir seçenek.
Daha önce kullandınız mı? Anlamıyorum sizi kullanmadan sorunlu kart yaptınız hemen ne sorunu var RX460'ın yaklaşık 4 aydır kullanıyorum mis gibi çalışıyor kartı kullanmadan yorum yapıyosunuz yanlış bilgi bunlar hep.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı