Lethal Blows
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Herkese selamlar öncelikle.
Sistemim şu şekilde.
- ASUS Prime B250M-K.
- Intel® Pentium® G4600 işlemci (3m önbellek, 3, 60 GHz)
- ASUS Phoenix GeForce® GT 1030 OC Edition 2 GB GDDR5.
- Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 RAM.
- WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB 3, 5"
- Everest-Rampage-glory-G01-GAMING-420W-USB-3-0-MidT-ATX-tam-pencereli-siyah-kasa.
Sistemime SSD eklemek ve birkaç upgrade yapmak istiyorum. Bunun için önerilerinizi sunarsanız çok sevinirim.
Sistemimden çok memnunum. Şu ana kadar beni yarı yolda bırakmadı. Crysis Remastered'da bile orta ayarlarda minimum 45 FPS'te oynattı.
Ancak yeni nesil oyunlar sistemi son derece zorlayacak gibi duruyor. Bunun için upgrade yapmaya karar verdim ve sizden önerilerinizi bekliyorum.
Sistemi satıp yeni bir sistem mi toplamalıyım yoksa ufak upgradeler ile sistemi canlandırmalı mıyım?
Sistemim şu şekilde.
- ASUS Prime B250M-K.
- Intel® Pentium® G4600 işlemci (3m önbellek, 3, 60 GHz)
- ASUS Phoenix GeForce® GT 1030 OC Edition 2 GB GDDR5.
- Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 RAM.
- WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB 3, 5"
- Everest-Rampage-glory-G01-GAMING-420W-USB-3-0-MidT-ATX-tam-pencereli-siyah-kasa.
Sistemime SSD eklemek ve birkaç upgrade yapmak istiyorum. Bunun için önerilerinizi sunarsanız çok sevinirim.
Sistemimden çok memnunum. Şu ana kadar beni yarı yolda bırakmadı. Crysis Remastered'da bile orta ayarlarda minimum 45 FPS'te oynattı.
Ancak yeni nesil oyunlar sistemi son derece zorlayacak gibi duruyor. Bunun için upgrade yapmaya karar verdim ve sizden önerilerinizi bekliyorum.
Sistemi satıp yeni bir sistem mi toplamalıyım yoksa ufak upgradeler ile sistemi canlandırmalı mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: