G4600 sistem yükseltme

Lethal Blows

Decapat
Yer
Piltover
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selamlar öncelikle.

Sistemim şu şekilde.
- ASUS Prime B250M-K.
- Intel® Pentium® G4600 işlemci (3m önbellek, 3, 60 GHz)
- ASUS Phoenix GeForce® GT 1030 OC Edition 2 GB GDDR5.
- Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 RAM.
- WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB 3, 5"
- Everest-Rampage-glory-G01-GAMING-420W-USB-3-0-MidT-ATX-tam-pencereli-siyah-kasa.

Sistemime SSD eklemek ve birkaç upgrade yapmak istiyorum. Bunun için önerilerinizi sunarsanız çok sevinirim.
Sistemimden çok memnunum. Şu ana kadar beni yarı yolda bırakmadı. Crysis Remastered'da bile orta ayarlarda minimum 45 FPS'te oynattı.
Ancak yeni nesil oyunlar sistemi son derece zorlayacak gibi duruyor. Bunun için upgrade yapmaya karar verdim ve sizden önerilerinizi bekliyorum.
Sistemi satıp yeni bir sistem mi toplamalıyım yoksa ufak upgradeler ile sistemi canlandırmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartla işlemci ikilisini 10100F + Asus Prime B460M-A ile değiştirin. PSU'yu Zalman Gigamax 550 ya da FSP HV Pro 550W ile değiştirin. Ekran kartını 1650 Super yapın. SSD olarak şunu alabilirsiniz.

Anakartla işlemci ikilisini 10100F + ASUS Prime B460M-A ile değiştirin. PSU'yu Zalman gigamax 550ya da FSP hv Pro 550W ile değiştirin. Ekran kartını 1650 Super yapın. SSD olarak şunu alabilirsiniz.

Öneriniz için teşekkür ediyorum RAM'de ekleyeceğim bu RAM'i kullanmalı mıyım yoksa farklı bir RAM mi almalıyım bu RAM'i satıp?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı