TheMeliodas
Picopat
Selam Technopat kullanıcıları. Uzun bir süredir düşünüyorum fakat fare bozulmadığı için yeni fare almak istemiyordum şimdi farem bozuldu ve artık yeni bir fare almanın vakti geldi önerilerinizi istiyorum aklımda 2-3 fare var. Onlar da şunlar;
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Aradığım fare özellikleri ise; Wireless olsun, rahat olsun, Wireless ise uzun bataryası olsun RGB'ye pek gerek yok. Olsa fena olmaz.

Logitech G502 Lightspeed 910-005568 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G502 Lightspeed 910-005568 Kablosuz Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Chakram X P708 RGB Bluetooth/Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG Chakram X P708 RGB Bluetooth/Wireless Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Logitech G PRO X Superlight Hero 910-005881 Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G PRO X Superlight Hero 910-005881 Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Son düzenleyen: Moderatör: