G522 almaya değer mi?

Bütçe
5000-9500
Dostum ben baya araştırdım, yabancı kaynaklara da baktım (özellikle Reddit) sesin boğuk olmasıyla ilgili ve hangi ayar yapılırsa yapılsın bir türlü sorunun giderilmediğiyle ilgili çok şikayet vardı, ben de korktum açıkcası ve almadım, onun yerine başka bir modeli indirimli denk geldi onu tercih ettim. 7.1 özelliğini başka yerde sormuşsun, evet o özellik mevcut.
Anladım. Hangi modeli kullanıyorsunuz ve hangi oyunları oyunuyorsunh acaba ses kasabilmek için açıkçası sesin hangş yönden geldiğini anlamak öğrenebilmek ve mikrofon kalitesinin iyi olsun istiyorum.

Anladım. Hangi modeli kullanıyorsunuz ve hangi oyunları oyunuyorsunh acaba ses kasabilmek için açıkçası sesin hangş yönden geldiğini anlamak öğrenebilmek ve mikrofon kalitesinin iyi olsun istiyorum.
Ben size Steelseries arctis nova 5 i öneririm, ben kendim Logitech g prox2 kullanıyorum, özel ekolayzer ayarı yaptım ve memnun kaldım, mikrofon kalitesi beklediğimden güzel çıktı. Cs2 oynuyorum, ben 9 yıldır oynadığım için her türlü kulaklıkla kasıyorum sesi artık ama sesler bir önceki kullandığım kulaklıktan daha iyi diyebilirim. Gprox2 nin fiyatını hakettiği konusunda şüpheli olduğum için size Arctis Nova5 önerdim.

Ben size Steelseries arctis nova 5 i öneririm, ben kendim Logitech g prox2 kullanıyorum, özel ekolayzer ayarı yaptım ve memnun kaldım, mikrofon kalitesi beklediğimden güzel çıktı. Cs2 oynuyorum, ben 9 yıldır oynadığım için her türlü kulaklıkla kasıyorum sesi artık ama sesler bir önceki kullandığım kulaklıktan daha iyi diyebilirim. Gprox2 nin fiyatını hakettiği konusunda şüpheli olduğum için size Arctis Nova5 önerdim.
Nova 5 bende var memnun değilim ya bi garip sesi var yada bozuk bilmiyorum aslında bozuk olamaz çok fazlada kullanılmadı nedenini bilmiyorum ses kasamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı