NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Oyun modunda FIFA oynarken sürekli parlaklık bir düşüyor bir artıyor. Bazen arada sekme değişince veya video açınca anlık bir siyah ekran oluyor bunları nasıl düzeltirim? 32' model. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025
Oyun modunda FIFA oynarken sürekli parlaklık bir düşüyor bir artıyor. Bazen arada sekme değişince veya video açınca anlık bir siyah ekran oluyor bunları nasıl düzeltirim? 32' model.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 30 Temmuz 2025 #2 Yerel karartmadan oluyor o. Kapatabilirsin eğer istersen.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #3 Shinoa dedi: Yerel karartmadan oluyor o. Kapatabilirsin eğer istersen. Genişletmek için tıkla... Hangisi yerel karartma yüzünden oluyor? Diğer sorunumu nasıl çözerim?
Shinoa dedi: Yerel karartmadan oluyor o. Kapatabilirsin eğer istersen. Genişletmek için tıkla... Hangisi yerel karartma yüzünden oluyor? Diğer sorunumu nasıl çözerim?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 30 Temmuz 2025 #4 NormalVatandas dedi: Hangisi yerel karartma yüzünden oluyor? Diğer sorunumu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Parlaklığın düşüp artması. Diğer sorun bende yok bilmiyorum.
NormalVatandas dedi: Hangisi yerel karartma yüzünden oluyor? Diğer sorunumu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Parlaklığın düşüp artması. Diğer sorun bende yok bilmiyorum.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #5 Shinoa dedi: Parlaklığın düşüp artması. Diğer sorun bende yok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. Shinoa dedi: Parlaklığın düşüp artması. Diğer sorun bende yok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... FreeSync açınca düzeldi sorunum. Yardımcı olur belki birilerine. Son düzenleme: 31 Temmuz 2025
Shinoa dedi: Parlaklığın düşüp artması. Diğer sorun bende yok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. Shinoa dedi: Parlaklığın düşüp artması. Diğer sorun bende yok bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... FreeSync açınca düzeldi sorunum. Yardımcı olur belki birilerine.