G733 vs Artics 7+

YILSUK11

Megapat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar, 2 sene önce tavsiyeleriniz üzerine almış olduğum Anker Soundcore Life Q10 kulaklığımı emekliye ayırmaya karar verdim. Soranlar için şimdiden söyleyeyim 2 seneye rağmen Life Q10 oldukça güzel çalışıyor ve performansında gerileme yok. 2 senede sadece kulak pedlerini değiştirdim. Neyse konumuza dönecek olursak başlıktaki iki kulaklık arasında kararsız kaldım. CS2 oynamak ve müzik dinlemek için kullanacağım. İnternetten araştırdığımda her iki üründen de memnun kalınmış ama Artics bır tık daha ağır basıyor sanki. Siz ne düşünüyorsunuz sizce hangisini almalıyım?

Hocam ben steelseriese daha çok güvenen biriyim. Ki malzeme kalitesi olarak daha çok tatmin eder. Benim tavsiyem mağazada görün iki kulaklığıda o şekilde satın alın.

Logi'yi bilmiyorum fakat Arcits7+ alabileceğiniz en konforlu kulaklıktır. Şu an kullandığım Arctis Nova 7'den daha rahattı. Kafa bandını istediğin gibi ayarlanması ve kulaklık pedlerinin kulağı daha iyi çevrelemesi, pil ömrü gibi unsurlar benim için Steelseries'i vazgeçilmez yapıyor.

G535 GPX ve G733'den daha iyi bir model. O kadar vermek istemiyorsanız 535 alıp geçin.

Artics7+ çok güzel cihaz gerçekten. Şu an elimde de ayrıca bir adet sıfır kondisyonda sayılacak 7+P var düşünürsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…