Çözüldü G75 Pro şarjdayken kullanılması sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

usudumdaye

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, G75 Pro klavyeyi satin aldim gayet guzel begendim ancak CS2 oynarken daha dusuk gecikmeye sahip olurum diye kablo takip oynamak istedim, kabloya taktigimda ise şarj olmaya basliyor, sarji %100 iken oyun oynamaya devam etmem batarya omrunu kisaltir diye dusunuyorum, bir zarari olur mu? Eger olursa nasıl kapatabilirim bu ozelligi ya da illa kablosuz mu oynamam gerek?

Çözüm
Yeni nesil cihazlar şarja takılıyken batarya ömrüne zarar vermeyecek şekilde tasarlanıyor. Kablolu kullanıma da açık olarak tasarlanmış ürün zaten, bir zararı yok. Ayrıyeten yeni nesil kablosuz bağlantılarda sizin fark edebileceğiniz kadar bir gecikme hissetmezsiniz.
Yeni nesil cihazlar şarja takılıyken batarya ömrüne zarar vermeyecek şekilde tasarlanıyor. Kablolu kullanıma da açık olarak tasarlanmış ürün zaten, bir zararı yok. Ayrıyeten yeni nesil kablosuz bağlantılarda sizin fark edebileceğiniz kadar bir gecikme hissetmezsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı