G860 sistem yükseltme önerisi

efeecan

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU G860 @ 3.00GHz 3.00 GHz.
Takılı RAM 6,00 GB (kullanılabilir: 5,70 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Anakart: ASUS P7H55-M LX anakart.
Ekran kartı: Yok Intel HD Graphics.
Aylık 660 gelirim var ama 500'ü bankaya gidiyor üniversite sonuna kadar çekemiyorum. 160 TL aylık bana geliyor (2023 başına kadar)bu sistemi yükseltmek istiyorum ve Valorant rahat açmasını istiyorum ilk nereden başlamalıyım? Aşama aşama yazar mısınız (mesela ilk kaç TL toplayıp, biriktirip, şunu almalıyım sonra falan şeklinde yazın)

Amaç nedir? Ona göre 500TL olabilir 4bin TL'de yükseltecegin malzemelere baglı.

Amaç nedir? Ona göre 500TL olabilir 4bin TL'de yükseltecegin malzemelere baglı.

Şöyle arkadaşımla Valorant oynamak istiyorum, amaç bu bir de pcmi hızlandırmak, ama Valorant'ta bayağı FPS almak istiyorum.

SSD işlemci ve ekran kartı DDR5 2 GB minimum sart.

Bunlar 1500 alınır. Arastırın.

Para biriktirip ucuz da olsa yenisini toplamaktan başka çareniz yok. Çünkü bütün parçaların değişmesi gerekiyor. Bu sistemde yapabileceğiniz tek değişiklik RAM'i 2x4'e çıkarmak o da hiçbir işe yaramaz.

Bir şey soracağım GeForce NOW diye bir şey varmış ücretsiz diyorlar doğru mudur?

Ücretsiz versiyonu da var. Ama önce sıra bekliyorsun 1 saat falan sürüyor sıra beklemen, sonra 30 dakika oynayabiliyorsun. 30 dakikadan sonra tekrar sıra beklemen gerekiyor.

Uğraşmam o zaman, ben PC mi atmak veya satmak istemiyorum çünkü bir adam benim bir de laptopum var onla beraber 1500 TL'ye alırmış değmez dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…