G930 İçin Son Görüşler

ali ahmet1

Kilopat
Makaleler
2
Elimde tam 300 TL var ( bayram sağolsun ). Amazondan G930 alacağım. Pişman olmam inşallah parasının hakkını veren bir kulaklığa benziyor. Sizin düşünceleriniz nedir bu kulaklık hakkında pişman olmam dimi?

Oyuncu Kulaklığı olarak alıyorsanız Kablosuz almayın derim. G35'i tavsiye ederim. Tercih yine de sizin

G35 ile karşılaştırma videoları izlemelisiniz. Fakat G35 dayanıklılık olarak biraz daha kötü diye biliyorum.

Dayanıklılık konusunda haklı olabilirsiniz Fakat, kablosuz oyuncu donanımları çok fazla sorun çıkarabiliyor. Bu yüzden G35'i önerdim

Oyun için alıyorum ama baktığım tüm incelemelerde kablosuz olmasının bi sorun yaratmadığını gördüm. Bu arada meraklanmayın Phantomlord gibi kullanmıyacağım

Şimdi bu kulaklığın mikrofon tutacağı benim bir yerlere çarptığımdan ya da çekip kopartmaya çalıştığım için bu hâle gelmiş olsaydı(!) tekrar G930 alırdım.

Biraz araştırma sonucu G930 için 3D yazıcı ile mikrofon tutucu yapanını bile gördüm, belirgin bir şekilde Logitech kalitesini ortaya koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…