GA-78LMT-S2PT anakart için ekran kartı önerisi

wicantr

Yoctopat
Daha fazla  
 İyi günler arkadaşlar. İş yerimde kullandığım eski bir masaüstü PC var. Bu PC'nin ekran kartı bozuldu. Bozulan kart ATI Radeon HD 4650 1 GB imiş. Kart bana fazlasıyla yetiyordu. Fazla bir bütçemde olmadığı için buna yakın ya da muadil olabilecek ekran kartları önerebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Anakartım GA-78LMT-S2pt imiş. Öneri için başka bilgi lazım mı bilmiyorum o yüzden buradan sizin yönlendirmeniz ile diğer bilgileri de verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
 İyi günler arkadaşlar. İş yerimde kullandığım eski bir masaüstü PC var. Bu PC'nin ekran kartı bozuldu. Bozulan kart ATI Radeon HD 4650 1 GB imiş. Kart bana fazlasıyla yetiyordu. Fazla bir bütçemde olmadığı için buna yakın ya da muadil olabilecek ekran kartları önerebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Anakartım GA-78LMT-S2pt imiş. Öneri için başka bilgi lazım mı bilmiyorum o yüzden buradan sizin yönlendirmeniz ile diğer bilgileri de verebilirim.
GeForce GT 430

Anakart'tan ziyade diğer parçalar önemli işlemci RAM güç kaynağı? Sadece anakarta göre önermek olmaz aynı anakartla R7 370 kullanıyordum GTX 1080 de takarsın o anakarta bütçe işlemci RAM güç kaynağı gibi parçaları da bilmemiz lazım.

Mantıklı olmaz zaten kullandığı kartla aşağı yukarı aynı güçte ona geçmesi bir şey değiştirmeyeceği için gereksiz olur.

Anakart'tan ziyade diğer parçalar önemli işlemci RAM güç kaynağı? Sadece anakarta göre önermek olmaz aynı anakartla R7 370 kullanıyordum GTX 1080 de takarsın o anakarta bütçe işlemci RAM güç kaynağı gibi parçaları da bilmemiz lazım.

Mantıklı olmaz zaten kullandığı kartla aşağı yukarı aynı güçte ona geçmesi bir şey değiştirmeyeceği için gereksiz olur.
Değil biraz daha iyi.
Fazla bir bütçemde olmadığı için buna yakın ya da muadil olabilecek ekran kartları önerebilirseniz çok mutlu olurum
Zaten adamın isteği bu niye bilip bilmeden konuşuyorsun ki?

Değil biraz daha iyi.

Zaten adamın isteği bu niye bilip bilmeden konuşuyorsun ki?

Adam nerede GT 430 istiyorum diyor? Bilip bilmeden konuştuğum yok ikisi de aşağı yukarı aynı kartlar 5 FPS fark eder ancak? GT 430 gibi eski kartı alıp ne yapacak adam. Bütçesi yoksa R7 240 GT 1030 gibi kartlar varken eski nesil ekran kartını ne yapsın aynı karta niye para versin.

Adam yakın yada muadil demiş kardeşim. Ne dediyse ona göre önerdim. Senin sorunun ne bakim. Gece gece uyuyacam şimdi zaten sıkma canımı. Tamam gitsin 1030 alsın. Kudurmana gerek yok. Benden uzak allaha yakın ol. Benden uzak olan zaten allaha yakın olur. Hadi bakim canım benim.

Zaten gt 1030 800tl den başlıyor. Gt 430 400tlden başlıyor. 4650 fazla fazla yetiyorsa hiç sıkıntı yok.

Adam yakın ya da muadil demiş kardeşim. Ne dediyse ona göre önerdim. Senin sorunun ne bakim. Gece gece uyuyacağım şimdi zaten sıkma canımı. Tamam gitsin 1030 alsın. Kudurmana gerek yok. Benden uzak Allah'a yakın ol. Benden uzak olan zaten Allah'a yakın olur. Hadi bakim canım benim.

Zaten GT 1030 800TL'den başlıyor. GT 430 400TL'den başlıyor. 4650 fazla fazla yetiyorsa hiç sıkıntı yok.

Sen niye kendi kendine tribe giriyorsun? Uyursan uyu ben uyumamı dedim sana yaşın 10 falan mı senin abicim ne bu atar gider kendi kendine kız gibi tribe giriyorsun sonra da ağlamaya başlıyorsun 😂 😂 kuduran biri varsa o da sensin yaşına göre sitelerde takıl en iyisi sen abisi.

Bütçe?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı