GA-EP45-DS3 için gerekli Driver'leri nasıl bulabilirim?

Tk28*

Hectopat
Yer
Giresun / Görele
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU
Meslek
Serbest
Selam dostlar, bilgisayarımda Windows 10 yüklü ve bende detaylıca bütün Driver'lerimi son sürüme güncellemek istiyorum. Mesela anakartım GA-EP45-DS3 (rev. 1.0) ve ses sürücüsü Realtek ALC889A, en yeni sürümü anakartımın kendi sitesinde 2012 yılında 5.0 sürümünü Windows 7 için ama ses chipsetimi Google'de aratınca Realtek ALC889 6 sürümünü Windows 10 için Realtek'in sitesinden bulabildim. 889 sürücüsü ama anakartım 889A, yüklesem bir sorun olur mu ve de ağ sürücüleri gibi diğer başka sürücüleri yüklemem gerekir mi? Son olarak anakartım P45 chipset, bunun için ek Driver yüklemem gerekiyor mu? Bende takıntı var maalesef.

Selam dostlar, bilgisayarımda Windows 10 yüklü ve bende detaylıca bütün Driver'lerimi son sürüme güncellemek istiyorum. Mesela anakartım GA-EP45-DS3 (rev. 1.0) ve ses sürücüsü Realtek ALC889A, en yeni sürümü anakartımın kendi sitesinde 2012 yılında 5.0 sürümünü Windows 7 için ama ses chipsetimi Google'de aratınca Realtek ALC889 6 sürümünü Windows 10 için Realtek'in sitesinden bulabildim. 889 sürücüsü ama anakartım 889A, yüklesem bir sorun olur mu ve de ağ sürücüleri gibi diğer başka sürücüleri yüklemem gerekir mi? Son olarak anakartım P45 chipset, bunun için ek Driver yüklemem gerekiyor mu? Bende takıntı var maalesef.

Ben Driver'i uyumluluk modunda kuruyorum kuruyor ama Driver kurulmuyor %40 ihtimalle o zaman elle kuruyorum ve sorun çözülüyor.

Driver setupuna sağ tıklayıp uyumluluk modunda W7 seçmelisin yoksa setup hata verir ben bu yöntemle 2007 ASUS commando P965 Driver kurdum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı